Nalini – leto 2022 – oblečenie profesionálov dostupné pre všetkých

Všetky odevy Nalini sú vyvinuté v Taliansku spoločnosťou Moa Sport. Tá zúročuje skúsenosti získané za viac ako 50 rokov práce po boku profesionálnych cyklistov. Technologické laboratórium Moa Lab je vďaka tomuto partnerstvu schopné vymýšľať stále výkonnejšie a inovatívnejšie technické riešenia.

V histórií profi cyklistiky odjakživa

Máloktorá cyklistická značka oblečenia sa  môže pochváliť toľkými úspechmi, ktoré vo svete pro tour dosiahla. Počas histórie sa logo Nalini objavilo na dresoch mnohých šampiónov, ako napríklad Marco Pantani, Miguel Indurain, Eric Zabel, Vincenzo Nibali, Alejandro Valverde a mnoho ďalších.

V sezóne 2022 môžete vidieť v oblečení Nalini v pro tour hneď dva tímy – Intermarché-Wanty-Gobert a DSM. 

Nalini – profi oblečenie profesionálov dostupné pre všetkých

Nalini vyvíja produkty, ktoré udávajú smer cyklistike budúcnosti. Všetky použité tkaniny pri výrobe sa vyberajú, upravujú a zošívajú podľa najmodernejších techník a prechádzajú testovaním v teréne.

Tak máte istotu, že produkt, ktorý si oblečiete, poskytuje tie najlepšie vlastnosti, ktoré súčasná technológia a vývoj ponúkajú.

Cyklistické oblečenie plné moderných technológií

Oblečenie Nalini je doslova prešpikované najmodernejšími dostupnými technológiami a patentmi, vďaka ktorým máte istotu, že vydrží aj pretekárske nasadenie, alebo dlhé hodiny v sedle bicykla.

Z moderných technológií sú to napríklad:

Použité textílie

Výskum spoločnosti Moa Lab vyvíja špecializovaný typ úprav priadze, čo sa vďaka podpore špecializovaných odzrkadluje na finálnom produkte. Tak je možné zlepšiť technické vlastnosti tkanín, a tým aj ich výkonnosť v závislosti od rôznych podmienok použitia.

OEKO-TEX®

Továreň Moa Sport používa iba textílie s certifikátom OEKO-TEX®, aby bola zaručená absencia škodlivých a karcinogénnych látok vo všetkých použitých materiáloch. Súčasťou ponuky sú dresy zo 100% recyklovaného polyesteru, alebo s prímesou unikátnej tkaniny, ktorá vznikla z kávových zŕn.

NANODRY

Medzi kľúčové vlastnosti tejto úpravy patrí vodoodpudivosť a vysoká priedušnosť, čo umožňuje, aby látka fungovala lepšie ako ktorákoľvek iná podobná technológia na trhu. Laboratórne testy ukázali, že odevy ošetrené technológiou Nanodry sú 4- až 5-krát priedušnejšie ako tie, ktoré prešli štandardnými vodoodpudivými úpravami.

MANTODRY

Úprava podporujúca odvádzanie vlhkosti preč z odevu. Optimalizované syntetické vlákno podporuje konzistentné odparovanie a efektívnejšiu výmenu tepla. Táto úprava si zachováva svoje pôvodné vlastnosti aj pri opakovanom praní.

MANTO W.R.T.

Vodeodolná úprava odpudzuje vodu, ale aj olej a blato, čím zabraňuje prenikaniu do vlákien. To zaisťuje maximálnu ochranu pred poveternostnými vplyvmi, ako aj ľahké pranie a trvanlivosť odevu.

MEMBRÁNY A POVRCHOVÉ VRSTVY

Vďaka výskumu Moa Lab a spolupráci so špecializovanými dodávateľmi sú výrobky Nalini vybavené membránami a povrchovými úpravami, čím sa vylepšujú ich technické vlastnosti, najmä v oblasti ochrany a priedušnosti.

Nalini letná kolekcia 2022

Aktuálna letná kolekcia okrem prémiových technológií ponúka atraktívne dizajny, s ktorými oslníte ako na cestách, tak aj v lesoch.

Taliansky dizajnérsky rukopis je zhmotnený v niekoľkých kolekciách, ktoré ponúknu presne tie vlastnosti, ktoré v jednotlivých disciplínach cyklistiky požadujete a potrebujete:

ERGO LINE – pretekárske oblečenie s prívlastkom „druhá koža“ využije každý jazdec, ktorý je zameraný na výkon. Unikátne materiály a strihy sú inšpirované históriou značky a prinášajú ich širokej verejnosti. 

Nájdete tu aero dresy, nohavice, ako aj pretekárske kombinézy.

VENTURES LINE – zamerané na gravel a gran fondo jadcov predstavujúc oblečenie, ktoré ponúka pohodlie pre dlhé jazdy v sedle bicykla.

COLOR & FUN LINE – cyklistika je predsa hlavne o zábave. Zaujímavé a originálne farebné dizajny zosobňuje rad oblečenia Color & Fun line. 

SINGLE TRACK LINE – línia určená predovšetkým pre horských cyklistov. Vďaka voľnejším strihom ho viete využiť aj pri každodennej ceste do práce.

PINK LINE – Nalini prináša všetky technické a technologické vychytávky aj nežnému pohlaviu a od pretekárskeho oblečenia, až po pohodlné outfity na horský bicykel.

FULL SEASON – v letnej kolekcií nechýba rad oblečenia a doplnkov, ktoré viete využiť celoročne. Vetru a vode odolné bundy a vesty dopĺňajú návleky, ponožky a funkčné spodné prádlo.

Vstupy profesionálnych cyklistov prispôsobené použitiu bežného cyklistu v tých najmodernejších technológiách a dizajnoch – to je Nalini.

Aktuálnu kolekciu Nalin nájdete na stránkach dovozcu na Slovensko, spoločnosti PRO CYCLING

Pre čitateľov Cykonews.sk ponúkame uvádzaciu zľavu 15% iba do konca júna na všetky novinky značky NALINI.*

Stačí v košíku použiť kód: NALINI-S22-15

 

*Kupón možno použiť pri nákupe v e-shope iba do 30.6.2022 23:59 h. 15% zľava platí iba na nezľavnené produkty značky Nalini. Platí aj na objednávky s osobným odberom. Naviac – staršie produkty značky Nalini nájdete v e-shope vo výrazných zľavách.

  

Mohlo by vás zaujímať

Pridaj komentár