Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 23. jún 2022 / PR

Pánsky štýl neodmietajú ani ženy!

Pre jeho jednoduchosť, pohodlie a voľnosť aj za dlhodobého nosenia sa stal veľkou ženskou inšpiráciou. Veď podobne je tomu tak aj v bežnom živote – muži sú skôr tí spontánnejší, odviazanejší, pričom ženy sa neustále sledujú, a to nielen pred zrkadlom. Po mužskom vzore napodobňujeme viaceré „odľahčené“ prvky aj v mestskej móde. Ktoré sú to?

Pánsky štýl neodmietajú ani ženy!

Čím širšie tričko, tým lepšie?

Pýtame sa na obľúbenú oversize módu, ktorá si našla svojich priaznivcov medzi mužmi aj medzi ženami. Síce svojím voľným a maximálne odľahčeným efektom viac zapasuje v mužských šatníkoch, vyhrať sa s ňou dokážu aj ich priateľky. Stačí si „prepožičať“ boyfriend rifle, zapraviť doň voľný svetrík a finálnu vrstvu prenechať širokému dlhému kabátu alebo predĺženej bunde či tzv. anoraku v klasickom rovnom športovom strihu s jemným ženským regular fit efektom. Tieto prvky obsahujú aj najnovšie napapijri dámske bundy s prechodným využitím. Charakterizuje ich slip on zapínanie s jedným väčším náprsným vreckom. Praktickú stránku tvorí sťahovací patent a elastické manžety.

Tričká po priateľovi?

V ktorých vyzeráme sexy aj nenalíčené a po prehýrenej noci. Nezamieňame si ich s nočnými košeľami ani ich nehádžeme na samé spodné police v skrini, ale naopak – patria k reprezentatívnym pánskym značkovým tričkám v klasickom strihu a rovnom tvarovaní. Dosahujú štandardnú dĺžku a disponujú krátkym rukávom. Zväčša na nich nájdeme potlač uznávaného loga, minimum alebo žiadne doplnky. Používame jednofarebné v štandardných pánskych tónoch (napr. tmavé zemité odtiene). Na zvýraznenie pánskeho štýlu si žena vyberá o 1 – 2 čísla väčšie tričko (veľkosť M bežne dosahuje 70 cm celkovej dĺžky). V prípade, že si na ňom nevie odpustiť menší dekor, použije pánsky parfum, čím len ďalej potvrdzuje svoju vynaliezavosť a ženskú kreativitu v móde.

Zdroj obrázku: Marina Demeshko / Shutterstock.com

    814

    Súvisiace články