Outfit v pastelových tónoch: Neboj sa farebných kombinácii – sú vhodné aj do práce

Outfit v pastelových tónoch: Neboj sa farebných kombinácii – sú vhodné aj do práce

Ako každý, tak aj tento rok je bohatý na mnohé trendy. Niektoré prenikli do svadobného priemyslu, iné do interiérového dizajnérstva, no iné aj do beauty či fashion sféry. Práve móda nám poskytuje príležitosti, ako sa odlíšiť od ostatných. No keďže ponuka je bohatá, je niekedy ťažké nájsť svoj štýl, ktorý by sa nám hodil a v ktorom by sme sa cítili príjemne.

Dnešná ponuka v obchodoch je skôr lákavá pre mladšie ročníky, ktoré neváhajú odhaľovať svoje ploché brušká v crop tope alebo nechávajú vyniknúť svoje nohy v mini šatách. No módni dizajnéri myslia aj na staršie dámy, ktoré na takéto nerozvážne kúsky nie sú.

Ak sa nebojíte experimentovať, milujete pastelové farby a radi kombinujete aj na pohľad nekombinovateľné kúsky, tak potom by ste mali poznať trend s názvom color blocking.

Pozri aj: Balenciaga prišla s novinkou. Stanú sa zničené topánky novým trendom?

outfit do práce

Zdroj: Shutterstock®

Color blocking aj do práce či divadla

Color blocking spočíva v kombinácii viacerých farieb v jednom outfite. Pokojne tak môžete skombinovať zelené nohavice s výraznou žltou blúzkou alebo modrú sukňu s fialovým topom. Ak k tomu pridáte ďalšiu farbu, získate oveľa väčší, zaujímavejší a dynamickejší kontrast.

Color blocking však nie je len o výrazných farbách. Ak ste skôr za nežnejšie a menej nápadnejšie farby, tak voľte pastelové odtiene. V koláži vyššie sú skombinované jemné pastelové farby v zelených a ružových tónoch na oblečení a jemná biela alebo krémová na topánkach. Pridajte k tomu nežné doplnky a príjemný ženský outfit s romantickým nádychom máte hotový.

V takomto outfite sa môžete predviesť na porade alebo si vyraziť do divadla na predstavenie, ktoré ste už dávno chceli vidieť.

Čo hovoríte na takúto kombináciu jednotlivých kúskov? Vedeli by ste si predstaviť tento outfit na sebe – kam by ste v ňom vyrazili?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Katarína Konečná 25.06.22 09:04

KK
karma
105.00

krásna farebná kombinácia, iba topánky by som zmenila, v takých opätkoch sa ani nedá chodiť :)

  • 0
Odpovedať

Mária Maxianová 27.06.22 19:07

MM
karma
100.00

pastelové farby a opálená pokožka = pekná kombinácia

  • 0
Odpovedať

Simona Káčerová 09.08.22 09:47

SK
karma
107.00

Mám rada pastelové farby. Pekný outfit.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní