Pocit stability aj pri vysokej rýchlosti? S trojkolkou je možné všetko

Pocit stability aj pri vysokej rýchlosti? S trojkolkou je možné všetko

- in Nesmie vám ujsť, Zaujímavosti
0
Komentáre vypnuté na Pocit stability aj pri vysokej rýchlosti? S trojkolkou je možné všetko
Pocit stability aj pri vysokej rýchlosti? S trojkolkou je možné všetkoPocit stability aj pri vysokej rýchlosti? S trojkolkou je možné všetko

Vymeniť automobil za motorku sa mnohí ľudia obávajú hlavne z dôvodu pocitu nestability, ktorý motorka pri vysokej rýchlosti prináša. Ak vás láka túžba po zábave na cestách, ale motorka nie je to pravé pre vás, tak vám odporúčame vyskúšať trojkolku. Zabudnite na ťažkopádne stroje z minulosti. Nové trojkolky sú svižné, ale veľmi bezpečné. A dokonca nemusíte ani siahať hlboko do peňaženky. Can-Am Ryker vám splní všetky túžby po adrenalínovej jazde bez rizika.

Pôžitok z jazdy ako na motorke

Dokonca aj motorkári priznávajú, že trojkolky prinášajú počas jazdy rovnaký pôžitok ako motorky. Trojkolky sú vlastne akýmsi medzistupňom medzi motorkou a štvorkolkou. Práve štvorkolky v minulosti motorkárov privádzali do zúrivosti, keďže sa prirovnávali k motorkám. Je pravda, že štvorkolka si so spevnenými cestami veľmi nerozumie, ale trojkolka je naopak pre jazdu po diaľniciach ako stvorená. Dve kolesá vpredu a jedno vzadu sú znamením vysokej stability. Can-Am Ryker navyše ponúka vo svojej výbave prepracovaný stabilizačný systém, ktorý zabráni aj v ostrej zákrute prevráteniu. Môžeme bez preháňania povedať, že trojkolka prináša rovnaký pôžitok z jazdy ako motorka, ale s väčším stupňom bezpečnosti. Preto sú trojkolky vhodnou alternatívou pre všetkých, ktorí sa boja dvoch kolies, ale jazdenie v automobile ich už nebaví.

7 výhod trojkolky Can-Am Ryker

Ak ste presvedčení, že trojkolka stojí za vyskúšanie, tak vám odporúčame cenovo veľmi výhodný Can-Am Ryker. Priblížime vám sedem najväčších výhod tohto vozidla.

  • Individuálne nastavenia pre každého jazdca – je jedno, či ste nižšieho vzrastu, alebo meriate dva metre. Trojkolky Can-Am Ryker sa dajú plne prispôsobiť, a to konkrétne stúpačky, brzdový pedál, riadidlá a zrkadlá.
  • Možnosť dokúpenia doplnkového sedadla pre spolujazdca.
  • Úložný priestor s USB konektormi.
  • Automatická prevodovka twist-and-go.
  • Prakticky nulová nutnosť údržby vďaka kardanovému hriadeľu.
  • Zelené jazdenie – takmer celá trojkolka Can-Am Ryker je vyrobená z recyklovateľných materiálov.
  • Nízka spotreba pri výkonnom motore a dlhý dojazd.

 

 

 

You may also like

Ako chrániť podvozok auta pred koróziou

Podvozok auta je najviac vystavený riziku korózie. Kvôli