Spam

Šmejd Hondrostrong (Hondro Strong) gél, kapsule či krém je späť!

Šmejd Hondrostrong (Hondro Strong) gél, kapsule či krém je späť!
3.17 (63.33%) 6 hlas[ov]

Hondstrong (Hondro Strong) zázračný krém, alebo gél, či dokonca podľa jednej falošnej recenzie na internete uvádzaný ako kapsule, či ako sprej (to tak, keď falošné portály a recenzie vyrábajú ako na bežiacom páse a sami netušia, o čom vlastne pani Jozef, alebo lekár Lukáš Nováková na stránke točí…). Dnes máme jún 2022 a Hondstrong či Hondro Strong ožíva.

Hondstrong (Hondro Strong) zázračný krém

inzercia:

Šmejd Hondrostrong je späť

Veľká zásoba akéhosi neznámeho šmejdu (tak sa zvykne nazývať neznámy prechválený výrobok neznámeho výrobcu, pozadia, kvality s vymyslenými referenciami, odborníkmi, od predajcu, ktorý zavádza, klame, manipuluje a vytvára rôzny typ nátlaku na ovplyvňovanie záujmu oň u spotrebiteľa) sa nevypredala pred rokom a pol, tak máme slovenské emailové schránky zaplnené spamom znova. Znova sledujeme tvrdenia o tom, aký zázrak na bolestivé svaly, kĺby a poškodené tkanivo to je. Slovné spojenie „Zapatentovaný vzorec, nemá analogy!“ je úsmevné svojou nelogikou a nevýznamom pre bežného čitateľa. A to podstatné nakoniec: prichádza ako spam s rovnakými vlastnosťami ako všetky totožné nedávne podvodné ponuky, ktoré sa nedajú odhlásiť.

  • Podvodníci na falošných stránkach niečo tvrdia o lekároch a odborníkoch, ale žiadnych skutočných nemajú.
  • Skutoční zákazníci a referencie neexistujú, tak si ich musia vymyslieť
  • Objednávka je výsmech obchodnému zákonníku
  • Žiadne sídlo, predajca, záruky, obchodné podmienky v zmysle zákona
  • Na počítačoch chránených ESETom je prístup na stránky hondrostrc.com a rôzne podstránky celkovo blokovaný.
  • Spam obsahuje odkaz na chorvátsku doménu https://golityuit.free.hr/pomilnd2/ z ktorej si už nastavia presmerovanie, kam len chcú aj po odoslaní emailu.
  • Nehoráznosť je, že výrobok nazývajú oni sami dvoma tvarmi. Žiaden oficiálny výrobca k žiadnej značke nebude uvádzať svoj výrobok, či značku dvoma tvarmi. Nikto z Red Bullu nenapíše Redbull, ani redbull, ak sa firma volá Red Bull, za to Hondrostrong, HONDSTROSTRONG či Hondro Strong tu oplýva asi takou profesionalitou ako „Čičičiman“ v slušnej politike.
  • Hondstrong (Hondro Strong)mal falošné hodnotenia a recenzie rozvešané po internete v roku 2020 a má ich tam dodnes. Neskočte im do pasce.

Spam, čiže nevyžiadaná pošta

Emailová ponuka prichádza ako prostý otravný nevyžiadaný spam. Pokojne aj 5 x za sebou, ak by ste ho náhodou chceli prehliadnuť. Spamovacia vlna začala 16.6.2022 skoro ráno a je možné očakávať, že sa ešte dočkáme poriadnej nádielky bezcennej pošty. Vyhnúť sa mu dá nastavením filtra. Odosielajúci server sa však mení, takže tento atribút nemá význam.

Je to presne ten spam rovnakej štruktúry, aký tu máme pri množstve nebezpečných prípravkoch, pri kauze Cannabis Oil, pri spamovaní s prípravkom Removio a mnoho ďalších. Rovnaký spam nám prináša tvrdenia o úžasnom drone, ktorý zneužije drzo fotografiu Beara Gryllsa a tvrdí nám ešte množstvo klamstiev o údajných odporúčaniach lekárov, ktorí pritom ani neexistujú. Včera napríklad známy aj v súvislosti IdealFit a podvodnými stránkami na chudnutie.

Pomohli sme vám? Pomôžete vy nám?

V prípade záujmu o pomoc z vašej strany smerom k nám nám postačí naozaj málo. Mimo zdieľanie našich článkov nám pomáha ľubovoľný príspevok na "kávu" a chod stránok na nasledovné údaje:

Číslo účtu: SK84 8330 0000 0026 0029 5817
Dôležitý je variabilný symbol: 8188900864

Príspevok na "kávu" (v kaviarni pokojne v cene okolo 1 EURO) je v skutočnosti príspevok na chod stránok u webhostingovej spoločnosti. Ďakujeme za Vašu pomoc. Viac o podpore portálu nájdete v tomto článku.
QR platba donate, podpora HOAX.sk

inzercia:

Aké máte z článku a témy pocity?

Rozčúlený
16
Šťastný
12
Milujem to
1
Nie som si istý
3
Hlúposť
9
Šéfredaktor portálu HOAX.SK a jeho súčasť od roku 2012. Nadšenec Hviezdnych vojen, cyklistiky, streľby, potápania, ale aj bezpečného pohybu v online priestore. Bývalý učiteľ informatiky, v súčasnosti vyhľadávač problémov a autor viacerých tém o internetovej bezpečnosti.

    Mohlo by vás zaujímať aj nasledovné:

    Viac v rubrike:Spam

    Komentáre sú ukončené