Internetové podvodySpam

Podvodníci nedokážu Cannabis Oil predať. Vymysleli vplyv na mužov

Ohodnoťte článok

Podvodníci, ktorí v našom online priestore operujú celé roky, z pôvodne ruských stránok a podvodných drístov o účinkoch s tvárami neexistujúcich lekárov z fotobánk, prišli už s množstvom zázračných prípravkov. Je tu jeden, ktorý je však na všetko. Doslova. Cannabis Oil (ten s tou hnedou fľaštičkou, ktorý nevie, kto ho vyrobil, nemá značku, neuvádza sídlo, výrobcu a ani zrozumiteľné slovenské zloženie) je legenda, ktorá plní slovenské emailové schránky už viac ako rok. Každý mesiac podvodníci odosielajú email s nestálou slovenčinou a tvrdia, že „prevratný Cannabis Oil“ vylieči vaše *XY*. Už sme tu totiž mali:

  • Cannabis Oil ako liek na kĺby
  • Pričom iný spam ho prezentoval ako riešenie hluchoty
  • Iný neskôr ako liek na liečbu psoriázy
  • Rovnako tak ako nástroj na vyliečenie parazitov
  • Potom sme tu mali nedávno nebezpečné tvrdenia o tom, že tento pakšvil lieči cukrovku. Cukrovka je pritom podvodným šmejdom z Ruska naozaj neliečiteľná.

Cannabis Oil podvodný šmejd

inzercia:

  • Veľmi často sa objavuje znenie, ktoré údajne lieči chrupavku na kĺboch.

Cannabis Oil podvodný šmejd

  • a fascinovaný sme aj tým, že tento šmejd podvodníci prezentujú ako produkt na liečbu prostaty. Akoby skúšali všetky možné diagnózy, len aby ho predali. Keďže reklamácie neriešia a pre nechutný spôsob jednania s ľuďmi ani nemáte záujem reklamáciu riešiť, obchodná transakcia zostáva jednostranná. Od predajcu k zákazníkovi a ďalej ho už reálna spokojnosť nezaujíma.

Cannabis Oil podvodný šmejd

Podvodníci zrejme nedokážu Cannabis Oil predať. Prichádza erekcia!

Máme tu pravidelne falošných lekárov, nátlakové manévre na ľudí, ktorí nie sú pevne rozhodnutí, rôzne odpočítavania údajných posledných kusov na sklade, pričom počítadlo sa rozbehne od začiatku, len čo na stránku vojdete opäť. Spôsob predaja je celkom mimo zákon, keďže nespĺňa ani za mak povinností predajcu. Chýba identifikácia, sídlo, možnosti reklamácie. Zákazník skrátka na týchto stránkach, kam vedú odkazy zo spamu, žiadne záruky, pomoc, kontakty a informácie. Len vymyslené klamstvá o účinkoch, vymyslení lekári, ich mená, vymyslení zákazníci a ďalšie podvodné informácie len za účelom nalákania obetí.

Cannabis Oil podvodný šmejd

Je pritom nereálne, aby jedna látka, liečivo, či výrobok mal účinok na všetko. Tentoraz je totiž oným účinkom prekvapivo erekcia, mužnosť, výdrž, či maximálne potešenie z… Skrátka neuveriteľné sľuby. Ten jeden prípravok je skrátka zázrak na všetko. Alebo inými slovami – podvodníci ho naozaj nedokážu vypredať a tak sa v celej šialenej halde spamu pokúšajú trafiť aspoň niekoho s nejakým zdravotným problémom. Čo na tom, že samotný prípravok je bez účinku?

Problém číslo 2 je už vedľajší

Pri všetkých falošných informáciách na stránkach, ktoré tento šmejd propagujú, uvádzajú a predávajú znie už len bezvýznamne samotný fakt, že reklama prichádza do slovenských schránok ako nevyžiadaná pošta bez možnosti odhlásenia. A šialenstvo na strane odosielateľov môže mať aj takúto podobu. Debilita!

Cannabis Oil spam šialenstvo

Šialenstvo, ktoré sa nedá zastaviť. Odporúčaním je ignorancia, pretože mnohé opatrenia nezaberajú. Vhodné je však upozorniť dôverčivých ľudí,aby si propagované prípravky overovali do vyhľadávači. Môžu tak predísť nepríjemnostiam, zbytočným nákupom a komplikáciám na zdraví.

Pomohli sme vám? Pomôžete vy nám?

V prípade záujmu o pomoc z vašej strany smerom k nám nám postačí naozaj málo. Mimo zdieľanie našich článkov nám pomáha ľubovoľný príspevok na "kávu" a chod stránok na nasledovné údaje:

Číslo účtu: SK84 8330 0000 0026 0029 5817
Dôležitý je variabilný symbol: 8188900864

Príspevok na "kávu" (v kaviarni pokojne v cene okolo 1 EURO) je v skutočnosti príspevok na chod stránok u webhostingovej spoločnosti. Ďakujeme za Vašu pomoc. Viac o podpore portálu nájdete v tomto článku.
QR platba donate, podpora HOAX.sk

inzercia:

Aké máte z článku a témy pocity?

Rozčúlený
0
Šťastný
1
Milujem to
0
Nie som si istý
0
Hlúposť
0
Šéfredaktor portálu HOAX.SK a jeho súčasť od roku 2012. Nadšenec Hviezdnych vojen, cyklistiky, streľby, potápania, ale aj bezpečného pohybu v online priestore. Bývalý učiteľ informatiky, v súčasnosti vyhľadávač problémov a autor viacerých tém o internetovej bezpečnosti.

    Mohlo by vás zaujímať aj nasledovné:

    Viac v rubrike:Internetové podvody

    Komentáre sú ukončené