Módne dámske vesty - ideálne na jar a jeseň

Módne dámske vesty - ideálne na jar a jeseň

Hľadáte teplú a štýlovú alternatívu namiesto klasickej bundy? Stavte na dámsku vestu! Páperové vesty sa vo veľkom štýle vracajú do módy a všetko nasvedčuje tomu, že s nami ešte dlho zostanú. Presvedčte sa, ktorý model si vybrať a s čím ho spojiť, aby vyzeral módne!

Dámske vesty – streetwearový hit ideálne na jar a jeseň. Prečo sa oplatí mať v šatníku páperovú vestu

Ľahký, no teplý vrchný odev je neoddeliteľnou súčasťou oblečenia na chladné, jarné rána a jesenné, daždivé dni. V tomto období sa perfektne osvedčí bunda, ktorá urobila senzáciu medzi trendsetterkami. Dámska páperová vesta, ktorú teraz spomíname, dobýja ulice svetových metropol a instagramové účty najlepšie oblečených žien po celom svete. Prečo je taká fenomenálna? Príjemne sa nosí, chráni pred chladom a vyznačuje sa módnym, mestským štýlom. V páperovej veste môžete chodiť každý deň, jazdiť na bicykli, ísť na treking, ale sa vybrať na dlhú prechádzku po meste či do práce. Základom je vybrať si ten správny model! Na čo staviť túto sezónu?

Najmódnejšie dámske vesty na jar a jeseň – tieto štýly a farby sú trendy

Aké sú najmódnejšie dámske vesty? Hitom sú páperové vesty v pastelových farbách: ružovej, fialovej alebo žltej. Klasická čierna alebo béžová vesta bude taktiež nadčasovou investíciou. A ak chcete vyniknúť, môžete si vybrať neónovo oranžovú alebo červenú farbu. Módne strihy? Trendom dominujú krátke, zvýrazňujúce pás, ale aj dlhé dámske vesty siahajúce nad líniu bokov, ktoré efektívne udržia teplo, keď sa vonku ochladí.

Pozri aj: Volány v centre pozornosti: Toto leto im neodolá žiadna dáma

dámska bunda

Zdroj: 4fstore.sk

Ako nosiť módne dámske vesty? Nielen pri športových outfitoch

Dámske páperové vesty sa na rozdiel od svojho vzhľadu hodia nielen k športovému oblečeniu. Kľudne si ju môžete obliecť s obľúbenými teplákmi a teniskami, legínami či topmi, no taktiež sa osvedčí aj na šatách alebo… košeli. Módne dámske vesty sú ideálne aj k džínsom, svetrom alebo športovým doplnkom, ako je šiltovka, ľadvinka alebo tramky!

Neprehliadni: Sukne, halenky i šaty z madeiry sú veľkým hitom: Máš už doplnený šatník?


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní