Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. mája 2022, 11:19
Čas čítania 0:59
Eduard Starkbauer

Hra Star Wars Jedi: Survivor sa predstavuje v prvom teaser traileri. Na PS5, Xboxe X a PC sa objaví už budúci rok

Hra Star Wars Jedi: Survivor sa predstavuje v prvom teaser traileri. Na PS5, Xboxe X a PC sa objaví už budúci rok
Zdroj: Electronic Arts
TECH STAR WARS
Uložiť Uložené

Dej pokračovania Fallen Order sa odohráva o päť rokov neskôr. Jedi Cal Kestis sa v ňom musí naučiť nové zručnosti a rozvíjať svoje spojenie so Silou.

Star Wars Jedi: Survivor sa prihlásil prvým teaser trailerom. Na PC, PS5 a XBox X príde hra v priebehu roku 2023. Prvé obrázky ako i oficiálne informácie o nástupcovi hry s prívlastkom Fallen Order predstavili vývojári počas akcie Star Wars Celebration.

Minútu a pol trvajúci teaser potvrdzuje návrat Jediho Cala Kestisa. Dej pokračovania sa má podľa indian-tv.cz odohrávať päť rokov po udalostiach prvého dielu, keď musel Cal, jeho verný droid BD-1 a zvyšok posádky lode Stinger Mantis prežiť vo svete, v ktorom má Impérium stále dominantnejšie postavenie.

Z teaseru je zrejmé, že jeden z centrálnych prvkov prvého dielu – loď Stinger Mantis – bola zničená. Šéf vývoja štúdia Respawn Stig Asmussen v rozhovore pre web starwars.com prezradil, že Star Wars Jedi: Survivor ponúkne podporu ray tracingu a osvetlenia v reálnom čase. 

„Ešte pred dokončením hry Jedi: Fallen Order mal náš tím víziu, ako preniesť dobrodružstvo pre Cala, BD1 a posádku do pokračovania. V prípade hry Jedi: Survivor pracujeme v súlade s Lucasfilm Games, aby sme nadviazali na dedičstvo hry Jedi: Fallen Order.

Odporúčané
Ktorý Star Wars film by si za žiadnu cenu nemal zmeškať? Toto je 11 najlepších snímok zo sveta Hviezdnych vojen (Rebríček) Ktorý Star Wars film by si za žiadnu cenu nemal zmeškať? Toto je 11 najlepších snímok zo sveta Hviezdnych vojen (Rebríček) 21. novembra 2022, 9:30

Využívame pokročilé technológie na vytvorenie dynamickejšieho boja a filmového rozprávania, aby sme rozšírili Calov príbeh, keď dospieva a prežíva v temných časoch. Už sa nevieme dočkať, keď sa o tejto hre podelíme so svetom neskôr v tomto roku.“

Star Wars
Zdroj: Electronic Arts

Vývojári chcú kapacitné SSD úložiská nových konzol využiť na elimináciu prestojov počas loading obrazoviek a počítajú aj s podporou haptických prvkov nových ovládačov Playstationu 5. Komplexnejšieho predstavenia detailov a potvrdenia špekulácií by sa mohli fanúšikovia dočkať už budúci mesiac. 

Späť
Zdieľať
Diskusia