Počúvať
Hity vášho života
Rádio Melody

Exkluzívne: Ako hodnotia zlatí chlapci z Göteborgu tohtoročné majstrovstvá sveta v hokeji a čo sú hity ich života?

Ktoré piesne sa púšťali v šatni medzi zápasmi a ako spomínajú na zisk zlatej medaily? Počúvaj!

Pred pár dňami to bolo presne 20 rokov, odkedy sme sa stali majstrami sveta v ľadovom hokeji. Bol to moment, ktorý si pamätajú aj tí Slováci, ktorí nepatria k skalným fanúšikom tohto športu, pretože sa z úžasného úspechu tešil celý národ! Bol si pri tom aj ty? Skákalo sa nielen doma, ale aj na námestiach, v kluboch, baroch či kaviarňach.

Keďže od tohto úspechu prešli už dve dekády, Martina a Lukáš sa spojili s piatimi hokejistami, ktorí boli priamo pri tomto fantastickom výkone a ktorým vďačíme za to, že sa Slovensko zapísalo do histórie víťazov.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Na linke mali taktiež českého trénera, Vladimíra Vůjteka, s ktorým chlapci v roku 2012 získali striebornú medailu.

Komu náš bývalý reprezentačný tréner fandí na tohtoročných majstrovstvách, ako spomína na slovenských hráčov a ktorá pieseň je hitom jeho života? To všetko zistila naša ranná dvojica.

Aj napriek tomu, že sme včera prehrali zápas s Fínskom a naša púť sa na tohtoročných majstrovstvách sveta skončila, Martina a Lukáš sa pýtali Rasťa Pavlikovského, Ľuba Višňovského, Riša Lintnera, Jerguša Baču a Jozefa Stümpela, ako hodnotia náš mladí tím, kde, ako a či vôbec fandia a či by v súčasnosti stíhali našim chlapcom – počúvaj!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie fotografií a videí zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.

Mobilná aplikácia rádia Melody

Rádio Melody a hity tvojho života aj v mobile! Aplikácia obsahuje možnosť "castovania" cez Google Chromecast.