Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Britská hviezda dráždila v SEXI outfitoch a potom: VIDEO Za ňou sa ocitol ONANUJÚCI homár!

Dua Lipa Zobraziť galériu (4)
Dua Lipa (Zdroj: profimedia.sk)

VIEDEŇ - Len pár kilometrov od Bratislavy vo Viedni svoje dokonalé telo ukázala na koncerte Future Nostalgia Eu Tour 2022 speváčka Dua Lipa. A to, že sa bolo na čo pozerať, okrem iného nedokazujú iba odvážne outfity, v ktorých speváčka hviezdi na turné po celom svete a odhaľuje viac než dosť. Ešte viac ako ona totiž zaujal… On tam masturboval?!

Bola to nablýskaná show, ktorá divákom neutkvie v pamäti len vďaka speváckym výkonom. Jej súčasťou bol totiž aj obrovský homár, ktorý okamžite vyvolal rozruch medzi fanúšikmi, a to nielen počas šou, ale aj na sociálnych sieťach. Jeho "tanečná choreografia" pripomínala masturbáciu.

Britská hviezda dráždila v
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia)

„Videl som už kadečo, ale gigantický homár, ktorý vyzeral, akoby sa práve ukájal na sexy speváčke, je strop,“ komentoval istý muž. Na onanujúcom homárovi sa pobavilo tisíce fanúšikov a bola to jednoznačne nezabudnuteľná a veľkolepá šou plná neuveriteľných vizuálnych efektov - tak, ako sa patrí na svetovú divu tohto rangu.

Jej hlas však tak isto nezostáva nepovšimnutý, keďže Dua Lipa patrí medzi najhranejšie a najsťahovanejšie hviezdy súčasnosti. A napriek mladému veku 26 rokov láme rebríčky disco-popovej scény. Speváčka takisto na koncerte vo Wiener Stadthalle podporila aj LGBT komunitu a otvorene vyjadrila svoj názor. Jeden z jej outfitov sa niesol v znamení dúhy.

Vstupenky na LoveSteam si môžeš zakúpiť TU v sieti Predpredaj.sk

Britská hviezda dráždila v
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: LOVESTREAM FESTIVAL)

Výnimočnú šou speváčky Dua Lipa už čoskoro môžete vidieť aj vy v Bratislave na Lovestream Festivale 11. júna na Tehelnom poli, kde sa okrem tejto mladej britskej krásky s kosovskými koreňmi predstavia aj Red Hot Chili Peppers, Zara Larson, Lost Frequencies, Zoe Wees, Rare Americans a ďalší. Nenechajte si ujsť jedinečný festival, aký na Slovensku ešte nebol!

Britská hviezda dráždila v
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Dua LipaLovestram
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu