Podnikateľka a influencerka Zuzana Strausz Plačková potvrdila vo februári tohto roka, že pod srdcom nosí svoje prvé vytúžené bábätko, ktoré porodí už o pár týždňov. Brunetka, ktorá bola len prednedávnom zbavená kontroverzného obvinenia, teraz prekvapila fanúšikov, keď sa na sociálnej sieti ukázala celkom bez oblečenia.

30-ročná influencerka Zuzana Strausz Plačková momentálne prežíva jedno z najkrajších období v živote každej ženy. Bývalá hviezda reality šou Hotel Paradise nosí pod srdcom dieťatko, o ktoré sa s manželom Reném snažili dlhšie obdobie, avšak o tom, či ide o chlapca alebo dievčatko, sa mienia budúci rodičia nechať prekvapiť.

Ešte predtým, ako si kráska začne užívať materskú dovolenku, stihla odletieť k moru, pričom dnes je už naspäť doma. Len pred pár hodinami sa na sociálnej sieti prihovorila fanúšikom odvážnym záberom, kedy svoje tehotenské krivky ukázala v plnej kráse, a to bez akéhokoľvek oblečenia. ,,Čo je veľa, to je veľa. Milujem to bruško krásne,“ napísala k snímke z kúpeľne.

Nahú Zuzanu Plačkovú nájdete -TU-

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Facebook! Nájdete ho >>>TU<<

Zdroj: IG/queen.plackova