Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Stará Plačková je späť: Na web zavesila úplne NAHÉ FOTO… V 7. mesiaci tehotenstva!

Zuzana Strausz Plačková miluje svoje tehotenské krivky. Zobraziť galériu (5)
Zuzana Strausz Plačková miluje svoje tehotenské krivky. (Zdroj: Instagram Z.P.)

BRATISLAVA - Vo februári kráľovná slovenských influencerov Zuzana Plačková (30) prezradila, že s manželom Reném Strauszom čakajú prvé spoločné dieťa. Aktuálne sa nachádza už v siedmom mesiaci tehotenstva. A na Instagrame si struhla fotku ako za starých čias. Je na nej ÚPLNE NAHÁ!

Zuzana Strausz Plačková sa na svoje vytúžené bábätko už veľmi teší. No aj samotné tehotenstvo si veľmi užíva - svoje bruško miluje a hrdo ho vystavuje na obdiv. Najnovšie na Instagrame zverejnila fotku ako za starých čias. Veď azda každý má ešte čerstvej v pamäti jej odvážnejšiu prezentáciu a fotenie aktov.

Galéria: Zuzana Plačková

V posledných rokoch sa z nej však stala predovšetkým podnikateľka a takéto vystupovanie dala úplne bokom. Aktuálne však urobila výnimku a svoje krivky v 7. mesiaci tehotenstva zvečnila na svojom profile v Evinom rúchu. „A čo, dlho som holatá nikde nebola. Ale keď mne sa to bruško tak hodí,“ napísala k záberu a dodala, že svoje nové telo miluje. 

„Ja stále nechápem, ako to príroda zariadila, aby žena vynosila v sebe dieťa... Normálne ma to tehotenstvo fascinuje, ako sa dokáže zmeniť ženské telo a ako to celé proste funguje... Úplne som tým očarená a milujem moje telo, ako to krásne zvláda celé,“ vyznala sa budúca mamička. 

Stará Plačková je späť:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram Z.P.)

Viac o téme: Zuzana Strausz Plačková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu