Ruže pre otca už nezostali? Vojvodkyňa Meghan navštívila miesto krvavej streľby v Texase, ale... Vyslúžila si kritiku

Sociálne médiá si vojvodkyňu Meghan po jej prekvapivej návšteve v Uvalde v Texase, kde počas streľby zahynulo 21 ľudí vrátane 19 detí, poriadne podali.

27.05.2022 12:00
Texas School Shooting Foto: ,
Vojvodkyňa Meghan počas jej návštevy v Uvalde v Texase.
debata

Manželka princa Harryho sa nečakane vo štvrtok objavila v Texase, kde položila kyticu bielych ruží pri provizórnom pamätníku pred budovou súdu okresu Uvalde, neďaleko miesta masakru na základnej škole. Následne sa zastavila aj v komunitnom centre v Uvalde, ktoré organizuje odber krvi, kde si prezrela zariadenie a darovala jedlo, povedal pre Daily Mail tamojší dobrovoľník. „Nechcela, aby niekto vedel, kto je,“ cituje dobrovoľníka Daily Mail.

USA streľba Texas škola Čítajte viac Strieľal hlava nehlava. 18-ročný útočník zabil v Texase spolužiakov z jednej triedy

Vojvodkyňa podnikla cestu ako matka, aby osobne vyjadrila sústrasť a podporu komunite, ktorá zažíva nepredstaviteľný smútok, uviedol pre magazín People jej hovorca.

Vojvodkyňa  Meghan počas jej návštevy  v Uvalde...
Vojvodkyňa  Meghan počas jej návštevy  v Uvalde...
+1Vojvodkyňa  Meghan počas jej návštevy  v Uvalde...

Na sociálnych médiách, ako píše Daily Mail, sa však na Meghan zniesla vlna kritiky. Niektorí upozornili dôrazne na fakt, že jej otec Thomas Markle leží momentálne v nemocnici po mozgovej príhode, ale Meghan ho doteraz nenavštívila. Ďalší poukazujú na skutočnosť, že Meghan si na cestu do Texasu zobrala vlastného fotografa a následne zverejnili fotografie z tejto návštevy – takéto PR označujú jej neprajníci sa „nevkusné“.

Streľba na Robb Elementary School v Texase Čítajte viac Streľbu na škole v Texase neprežilo 19 detí, Biden viní zbrojársku lobby

„Jej otec mal pred pár dňami mozgovú príhodu. Pre neho biele ruže nezostali?,“ znie jeden z mnohých komentárov na Twitteri. A ďalší píše: „Myslela som, že do Texasu letela ako matka a súkromná osoba, načo potom ten vlastný fotograf?“. V podobnom duchu sa niesli ďalšie komentáre.

Tréner Golden State Warriors Steve Kerr. Čítajte viac Masaker v Texase rozzúril trénera: Kedy už začneme niečo robiť?

19 detí a dvoch dospelých v utorok zabil strelec vyzbrojený dvoma útočnými puškami na základnej škole v texaskom mestečku Uvalde.

K streľbe došlo v utorok okolo poludnia miestneho času na základnej škole Robb Elementary School v meste Uvalde, ležiacom približne 135 kilometrov západne od mesta San Antonio.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #streľba v usa #vojvodkyňa Meghan

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...