Všetky oči na ňu: Milla Jovovich v róbe, ktorú ušili na Ukrajine - bol to ako belasý sen!

Možno ste to netušili, ale hollywoodska herečka a niekdajšia topmodelka Milla Jovovich má ukrajinské korene. Rodáčka z Kyjeva síce žije dlhé roky mimo rodnej vlasti, je ale jasné, že na ňu nezabúda. Najmä v náročných časoch.

27.05.2022 09:14
France Cannes 2022 amfAR Arrivals Foto: ,
Herečka a modelka Milla Jovovich prišla aj s dcérou Ever Anderson.
debata

Keď sa 46-ročná hviezda filmov Piaty element či Resident Evil, objavila vo štvrtok večer na charitatívnej akcii amfAR, pozornosť zaujal najmä fakt, že ju sprevádzala na červenom koberci jej dcéra Ever Anderson. Štrnásťročná tínedžerka nezaprie podobu so slávnou mamou a zdá sa, že má aj jasné modelkovské vlohy. Hoci ešte vo veľmi dievčensko-detskej podobe.

Brazílska topmodelka Izabel Goulart v kreácii...
Topmodelka Cindy Bruna v kreácii Mônot.
+32Na akciu prišla aj americká hviezda Christina...

Jej známa mama bola však neprehliadnuteľná aj vďaka svojej večernej toalete. V záplave polonahých modeliek a hviezd, ktoré obliekala najmä značka Mônot, siahla Milla po veľkolepej belasej róbe s lodičkovým výstrihom a decentným rozparkom, vlečka šiat sa ťahala za kráčajúcou nositeľkou.

zväčšiť Herečka a modelka Milla Jovovich. Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Milla Jovovich Herečka a modelka Milla Jovovich.

Model, ktorý ohúril mnohé dámy, bol pritom jasným odkazom Jovovichovej, pri kom v aktuálnych dňoch stojí. Obliekla si totiž róbu ukrajinskej značky Lever Couture, aby tak vyjadrila podporu rodnej krajine a ľuďom, ktorých práca a tvorivosť v náročných časoch vojnového konfliktu s Ruskom trpí.

France Cannes 2022 amfAR Arrivals Čítajte viac Toľko nahej kože na jednom mieste? Kráskam ostych veľa nevraví, takto vyrazili na slávnu charitu

Slávnostný večer, ktorý sa konal už tradične vo francúzskom Antibes neďaleko Cannes, sa objavilo okrem Jovovichovej množstvo ďalších známych tvárí. Z hereckého sveta pútala pozornosť napríklad Eva Longoria, Michelle Rodriguez či Cynthia Erivo.

Pozornosti sa však dočkali aj už spomenuté „polonahé“ modelky. Počet odvážnych kreácií tento rok prekonával doterajšie pomyselné rekordy. Viac si pozrite v galérii vyššie. Ak máte chuť na ďalšie obrázky, kliknite na ďalšiu stranu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #róba #dcéra #model #amfar #Ukrajina #Milla Jovovich #Cannes 2022

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Začnete s pestovaním vlastných plodín a určite vám budú chutiť viac.
Nebuďte príliš nervózny, všetko zvládnete...