Trendy dámske topánky na leto 3-krát inak

Leto je tu! Sezóna, kedy si môžeme obuť voľnejšie topánky, ktoré umožnia našim nohám dýchať konečne prišla. Ako si ju užiť čo najlepšie? No predsa v trendových topánkach. Je teda čas naplánovať si pedikúru! Zaujíma vás, čo sa bude tento rok nosiť, či aké farby budú hrať hlavnú rolu? Poďme sa na to pozrieť.

 

Platforma na všetky spôsoby

Ak sa pýtate, aké topánky sa budú toto leto nosiť, odpoveď je jednoduchá – akékoľvek topánky na platforme. Je úplne jedno, či preferujete sandále, lodičky, šľapky, alebo tenisky. Dôležitá je práve platforma alebo klin. Samozrejme platí, že čím vyššia, tým lepšie, avšak tento rok sú v móde platformy a kliny všetkých štýlov, takže si pokojne vyberte také poltopánky na platforme, v ktorých sa budete cítiť dobre, a najmä sa vám v nich bude aj pohodlne chodiť.

 

Klinové sandále sú spať

V sandáloch existuje niekoľko výnimočných štýlov, ktoré sa budú toto leto nosiť o niečo viac ako tie ostatné. Sú to najmä vysoké platformy, remienkové sandále a dokonca sa na scénu tento rok vrátili aj kliny! Vysoké sandále na platforme sú veľmi zábavné, no dokážu tiež byť neuveriteľne elegantné. Ich vyvýšený štýl dodá vášmu letnému outfitu šmrnc. Vyskúšajte aj bláznivé vzory alebo zaujímavé farebné kombinácie.

Pamätajte, že tento rok sa nosia farby, a čím sú výraznejšie, tým lepšie. Preto sa nebojte skombinovať i na prvý pohľad nekombinovateľné kúsky. Pokiaľ sa budete držať základných módnych princípov, nič nepokazíte. Tkaný klinový podpätok vyzerá krásne napríklad s letnými šatami alebo sviežim ľanovým kostýmom. Tento štýl je ďalšou skvelou alternatívou ku klasickým opätkom na udalosti, kde sa bude veľa stáť a tancovať.

 

Skvelé je, že môžete siahnuť aj po klasických espradilkách na rôzne vysokom podpätku, takže sa nemusíte báť, že v týchto sandáloch takpovediac „prídete o nohy“. Dokážu byť totiž naozaj veľmi pohodlné.

 

Šľapky na platforme? Áno, prosím!

Šľapky sú späť, najmä tie na platforme! Tieto šľapky spárujte napríklad s elegantnými nohavicami s vysokým pásom a letným úpletom. Skvelé sú najmä kožené značkové šľapky na platforme, ktoré vyzerajú kvalitne, no zároveň poskytnú vašej nohe dostatočnú oporu. Ich obrovskou pridanou hodnotou je samozrejme ich univerzálnosť, elegancia, pohodlnosť, no tiež fakt, že nižším dámam pridajú centimetre navyše bez toho, aby sa kvôli opätkom museli vzdať svojho pohodlia.

 

Či už hľadáte nové šľapky na svadbu alebo len na prechádzku po meste, riešením sú rozhodne šľapky na platforme. Tieto šľapky sa navyše hodia ku všetkému a na akúkoľvek príležitosť, čo z nich robí kúsok, ktorý vo vašom šatníku nesmie chýbať.

 

Tenisky na platforme pre dámy milujúce klasiku

Mnohé ženy tak už vymenili ihličkové topánky za túto neformálnu obuv, a skutočne sa nie je čomu čudovať.  Tieto dámske topánky milujeme najmä kvôli ich funkčnosti, pohodlnosti, no tiež preto, že sú neuveriteľne trendy. V posledných rokoch sa v oblasti ženskej módy tenisky tešia omnoho väčšej popularite, ako kedykoľvek predtým.

Módnym trendom sú dnes ale tenisky na platforme, ktoré vám poskytnú pohodlie, no tiež vám dodajú potrebné centimetre. Kombinácia šiat a sandálov na vysokom podpätku, je dnes rovnako štýlová, ako pohodlnejšia verzia tohto outfitu v kombinácií s koženými teniskami na platforme.

 

Navyše, nosenie tenisiek, najmä tých elegantnejších, je dnes dovolené už takmer všade a za každých okolností. Skvelé je, že v súčasnosti si svoj štýl a vhodný strih poltopánok na platforme nájde už naozaj každá žena. Na trhu je obrovské množstvo distribútorov a výrobcov obuvi, ako je napríklad CCC, ktorí ponúkajú naozaj široký sortiment tenisiek nielen v kamenných obchodoch, ale tiež na internete.

Zdroj obrázkov: ccc.eu

Chod hore