Streda17. apríl 2024, meniny má Rudolf, zajtra Valér

SEXI KRÁSKY na premiére ELVISA: V tomto MOMENTE boli všetci PAF!

Zábery z premiéry počinu Elvis.
Zábery z premiéry počinu Elvis. (Zdroj: SITA)

CANNES - Čarovný okamih! V stredu mal v rámci Medzinárodného filmového festivalu v Cannes premiéru aj počin s názvom Elvis. Zúčastnili sa jej mnohé známe tváre, medzi nimi aj vdova po legendárnom kráľovi Rock and Rollu Priscilla Presley (77). Pozrite sa, ako zareagovala, keď sa stretla s kráskou, ktorá ju vo filme stvárnila.

Modelky Sara Sampaio, Candice Swanepoel, Elsa Hosk, Kaia Gerber, Georgina Rodriguez , či speváci Ricky Martin, Shakira, Kylie Minogue, to je len pár vybraných mien z celebritných hostí, ktorí zavítali na veľkolepú premiéru filmu s názvom Elvis. 

Galéria: FOTOGALÉRIA z premiéry filmu Elvis

Na červenom koberci samozrejme nechýbali tvorcovia a hlavní protagonisti. Legendárneho Elvisa v počine stvárnil herec Austin Butler, ktorý randí s krásnou dcérou Cindy Crawford Kaiou Gerber. Priscillu Presley si pred kamerami zahrala mladá 24-ročná herečka Olivia DeJonge, ktorá vyzerala na premiére fantasticky. 

Kráska sa na svojom instagramovom profile podelila o mimoriadne emotívny moment, ktorý počas slávnostnej premiéry nastal. A to, keď k nej pristúpila samotná vdova po Elvisovi a vrúcne ju objala. 

VIDEO: Trailer k filmu Elvis.

Viac o téme: Medzinárodný filmový festival v Cannes
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu