Free songs
Home / Auto-moto / Oplatí sa kúpiť elektromobil? Modely KIA stoja za pozornosť!
Oplatí sa kúpiť elektromobil? Modely KIA stoja za pozornosť!

Oplatí sa kúpiť elektromobil? Modely KIA stoja za pozornosť!

Uvažujete nad tým, či sa vám oplatí nahradiť auto so spaľovacím motorom elektromobilom? Za zváženie stoja modely značky KIA, ktoré potešia vynikajúcimi vlastnosťami. Čo by ste o nich mali vedieť?

Najmodernejším elektrickým vozidlom kórejskej značky KIA je model EV6. Ten je doslova výkladnou skriňou najmodernejších technológií a ukazuje, že používanie elektrického vozidla môže byť skutočne jednoduché!

Dizajn, ktorý si zamilujete

Keď sa na ňu pozriete, elektrická KIA EV6 vás nepochybne upúta hneď na prvý pohľad. Uhladené línie jej dizajnu znižujú odpor vzduchu, no zároveň sú mimoriadne príťažlivé na pohľad. KIA EV6 je pomerne veľkým vozidlom s dlhým rázvorom osí kolies. Vďaka tomu má veľký batožinový priestor a ponúka veľa miesta na zadných sedadlách. A to najlepšie? Batožinový priestor je aj vpredu!

Široká ponuka verzií

Nová KIA EV6 je dostupná vo viacerých verziách pohonu. Základná má poháňanú zadnú nápravu, avšak k dispozícii je aj model s pohonom všetkých 4 kolies. Ten oceníte najmä v prípade, že bývate v oblasti, kde v zime často sneží. Prípadne, radi chodíte na lyžovačky. Zvoliť si viete taktiež z viacerých výkonových verzií. Ohúri vás vynikajúce zrýchlenie.

Dlhý dojazd a rýchle nabíjanie

Veľkou výhodou vozidla KIA EV6 je skutočnosť, že podporuje maximálny nabíjací výkon až 240 kW. Vďaka tomu sa na rýchlonabíjačke dokáže na 80 % nabiť už za 18 minút! Bez problémov tak zvládne aj dlhé trasy a nebude vás otravovať tým, že by ste museli často zastavovať kvôli dobíjaniu. Značným benefitom je aj batéria s vysokou kapacitou, ktorá poskytuje dojazd viac ako 510 km.

Elektromobil KIA tak skutočne stojí za pozornosť! Pokiaľ zaujíma aj vás, neváhajte a objednajte sa na testovaciu jazdu. Keď si ho vyskúšate na vlastnej koži, nepochybne si ho ihneď obľúbite…

Scroll To Top