Dvojnásobný vrah Jiří Kajínek si už 5 rokov užíva slobodu potom, čo mu český prezident Miloš Zeman v roku 2017 udelil amnestiu. Bývalý trestanec o svojom živote za mrežami napísal aj knihu a dnes sa snaží žiť usporiadaný život. Čoskoro sa dokonca bude ženiť!

Jiří Kajínek bol za vraždu podnikateľa Štefana Jandu a jeho bodyguarda Juliána Pokoša poslaný do väzenia na 45 rokov. Vďaka amnestii českého prezidenta pocítil slobodu po 23 rokoch, pričom jeho cesta po odchode z väznice viedla k dôležitej žene.

Ide o klinickú psychologičku Magdu Gubovú, ktorá odsúdeného vraha navštevovala v base dlhých 17 rokov. Prvýkrát bola Kajínka pozrieť v roku 2000 a odvtedy absolvovala vo väznici viac ako 250 návštev. Odo dňa, kedy bol známy Čech prepustený, býva spoločne s partnerkou v Brne, pričom ju aj na verejnosti oslovuje ,,pani doktorka“.

Ak by ste od 61-ročného muža čakali romantické požiadanie o ruku, ste na omyle. ,,Nie je to o tom pokľaknutí. To je o nejakej dohode, správnom načasovaní,“ povedal pre extra.cz, a zároveň prezradil, že sa snažia nájsť vhodné miesto na slávnostnú ceremóniu.

Pre horúce novinky SLEDUJTE náš Facebook! Nájdete ho >>>TU<<

Zdroj: extra.cz  |  Foto: YT/Jiří Kajínek Official, FB/Jiří Kajínek