Surfmagazin

WIND&KITE OKULIARE MEATFLY ZADARMO K DVOJROČNÉMU PREDPLATNÉMU WINDSURFER/KITESURFER IBA ZA 29,90€!
Kiteboard

Nenechajte si ujsť nové číslo Kitesurfer 2/22

Prichádzame už s druhým tohtoročným číslom vášho obľúbeného časopisu zameraného na kiteboarding. Ak vás baví kite, jazdíte ho alebo chcete len začať, toto číslo si nenechajte ujsť.
Ria Tomašáková

Môžete sa tešiť na:

Report z Brazílie

Top destinácia alebo nafúknutá bublina?

Je Brazíla fakt taká dobrá, ako hovoria chýry? Pohodlne sa usaďte a nechajte sa proriderkou Hannah previesť spotmi severovýchodného pobrežia.

Nové výzvy pre značku Cabrinha

V Cabrinha sa udialo viacero zmien. Okrem majiteľskej štruktúry nastali zmeny aj vo vývojom a dizajnérskom tíme. Zmenili sa tiež ciele spoločnosti. Zamerať sa chcú aj na foil. 

Expert na výšky

Rozhovor s Martinom Přibylom, kitesurfistom a inštruktorom, ktorého bavia najmä vysoké skoky. Prezradil nám aj pár tipov ako zvládnuť výšky a Big Air.

V sedemdesiatke na kite

Príbeh surfista, ktorý sa dal po sedemdesiatke na kitesurfing.

Pamätáte si slávneho čarodejníka Gandalfa z Pána prsteňov? Rob vyzerá ako jeho dvojník, ale namiesto čarodejnej palice má svoj kite. Jeho príbeh je dôkazom, že život môže byť turbulentný, pestrý a zároveň jednoducho krásny.

Test nového CrazyFly Hyper 2022

S kitom Hyper prináša Crazyfly stroj na skákanie. Výkonný a nekompromisný drak našiel svoje miesto v segmente big-air. Pre začiatočníkov by však jeho brutálny výkon mohol byť trochu nezvládnuteľný. 

Ako si užiť low wind

V našich končinách fúka vietor skôr menej ako viac a preto dní na perfektný pojazd je veľmi málo. Preto stojí zato naučiť sa jazdiť aj v slabom vetre. Dozviete sa ako na to a čo všetko na to potrebujete. 

Majster straplessu 

Mitu Monteiro vyrastal v chudobe a podarilo sa mu dostať až na vrchol. Jeho životný príbeh je inšpiráciou pre všetkých jazdcov. Mitu nám prezradil aké bolo jeho detstvo, vďaka čomu sa dostal na vrchol a za čo je vďačný.

Vaše komentáre

NOVÝ ČASOPIS

WINDSURFER & KITESURFER Objednať
Predplatné časopisu Biker

Surfmagazin na facebooku

Zavrieť reklamu