han Magazín

HOROROVÉ chvíle Jágra pri zrážke s električkou: Myslel som, že je to môj KONIEC!

Legendárny český hokejista Jaromír Jágr mal v Prahe autonehodu, keď so svojim autom nabúral do električky. Po havárii odmietol ísť do nemocnice.

Ilustračný obrázok k článku HOROROVÉ chvíle Jágra pri zrážke s električkou: Myslel som, že je to môj KONIEC!
Zdroj: Twitter.com/PulkaKone

Päťdesiatnik Jágr len včera vyhlásil, že bude aj v budúcej sezóne pokračovať v kariére v drese rodného Kladna. No, o pár hodín pri ňom stáli všetci svätí, keď sa zrazil s električkou.

Nepekne vyzerajúca zrážka na Plzenskej ulici v Prahe totiž nemusela dopadnúť len drobným zranením, ktoré hokejista utrpel. Električka v plnej rýchlosti nabúrala do ľavej bočnej strany vozidla, teda tam kde sedel Jágr.

Podpísal reverz

K dopravnej nehode boli privolaní aj záchranári, ktorých služby hokejista využil. Po havárii trochu kríval a ošetrili mu ruku, na ktorej má drobné zranenie. Legendárneho hráča chceli odviesť do nemocnice na vyšetrenia, čo však odmietol. „Muž po nehode podpísal reverz s tým, že nepotrebuje prevoz do nemocnice," povedala pre český portál novinky.cz hovorkyňa záchranárov Jana Poštová.

Zrážku Jágrovho elektromobilu a električky už rieši česká polícia. Populárny športovec však ponúkol aj svoj pohľad na celý incident.

Slová Jágra

„Chcem sa podeliť s tým, čo sa stalo, keďže som bol súčasťou dopravnej nehody. Bola to moja chyba. Snažil som sa prejsť z jedného smeru do druhého. Bola veľká premávka a nestihol som zareagovať na električku, ktorá išla veľkou rýchlosťou v rovnakom pruhu ako aj ja,“ napísal český hokejový idol na Instagrame.

„Všimol som si ju na poslednú chvíľu a myslel som si, že je to môj koniec. Vždy som veril, že vyššia moc má nado mnou ochrannú ruku a dnes som sa o tom znovu presvedčil. Vďaka Bohu!“ poznamenal 50-ročný Jágr.

Našťastie sa nikomu nič nestalo, čo potvrdil aj hokejista: „Vyzeralo to hrozivo, ale vyviazol som bez zranenia. Čo je najdôležitejšie, nič sa nestalo ani cestujúcim v električke.“ Jágra z miesta nehody odviezla jeho priateľka Dominika Branišová.

Ďalšie aktuálne témy

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM