Surfmagazin

WIND&KITE OKULIARE MEATFLY ZADARMO K DVOJROČNÉMU PREDPLATNÉMU WINDSURFER/KITESURFER IBA ZA 29,90€!
Novinky

Nový Windsurfer 2/22 je už v predaji!

Už druhé tohtoročné číslo prichádza opäť s aktuálnymi témami, novinkami zaujímavými rozhovormi a tipmi na zlepšenie jazdy. Nenechajte si ho ujsť!
Ria Tomašáková

Na čo všetko sa môžete tešiť?

Ikona je späť!

Legendárna značka North Sails predstavila novú kolekciu plachiet, s ktorou sa po rokoch odmlky vracia späť. Pri výrobe použili prevratné technológie a výsledkom je plachta vyseknutá z jedného kusu materiálu bez akýchkoľvek švou.

Ženy a windsurfing

Podľa prieskumov windsurfing ženám okrem lepšej fyzickej kondície prináša šťastie a zvyšuje sebaistotu.  Prečo je ich teda na vode výrazne menej ako mužov? Aj na to sme sa spýtali štyroch skvelých jazdkýň, ktoré sú dôkazom, že windsurfing je aj pre nežnejšie pohlavie.

Rozhovor s Davidom Drdom

Windsurfing stále žije a priťahuje pozornosť mladých, ktorý majú ambície dostať sa medzi svetovú špičku. Jedným z nich je aj David, ktorý si minulý rok vybojoval bronzovú medailu na juniorských majstrovstvách sveta v slalome.

Ako jazdiť wing foiling bez rizika

Ako minimalizovať množstvo rizikových situácií, do ktorých sa dostanete: Stačí dodržať niekoľko jednoduchých krokov.

Maurícius ako freeridový raj?

Maurícius nie je iba pre wavových expertov. Jeho lagúny sú rajom aj pre freeride nadšencov, ktorí si pribalia so sebou aj celú rodinu. A za menej, než by ste čakali.

Ako si vylepšiť halzu

Základná otočka, ktorá dokáže aj po rokoch robiť problémy. Ako jej dodať väčšiu istotu, razanciu a rýchlosť? Odpovede nájdete v škole Simona Bornhofta, lektora windsurfingu, ktorý učí windsurfing po celom svete. 

Paddleboarding na Soči

Rieka Soča patrí medzi najkrajšie v Európe. Láka svojou tyrkysovo sfarbenou vodou ale aj množstvom zaujímavých trás na paddleboarding. Ak si netrúfate vyraziť na ňu sami, prihláste sa na Tambo Sup Camp.

Vaše komentáre

NOVÝ ČASOPIS

WINDSURFER & KITESURFER Objednať
Predplatné časopisu Biker

Surfmagazin na facebooku

Zavrieť reklamu