Smrť dôležitého svedka v kauze Plačková

NETKY.SK • 22 Máj 2022, 20:07 • 2 min
Smrť dôležitého svedka v kauze Plačková

Na jeseň obvinili Dávida Lukáča v drogovej kauze. Polícia donedávna trestne stíhala aj influencerku Zuzanu Plačkovú s jej manželom.

slovakia

left justify in out

Vlani v septembri skončil Lukáč spolu s ďalšími obvinenými vo väzbe. Z vyšetrovacej väzby ho prepustili 19. mája, no následne sa záhadne stratil.

 

V noci zo soboty na nedeľu ho našli obeseného v zámockom parku v Hlohovci. Informuje o tom TV Markíza s tým, že išlo o dôležitého svedka v spomínanej kauze, v ktorej bola donedávna obvinená aj Plačková s manželom.

 

img

 

„Môžeme potvrdiť, že v meste Hlohovec bolo v skorých ranných hodinách nájdené telo nezvestného 35-ročného muža. Obhliadajúci lekár predbežne vylúčil cudzie zavinenie a nariadil súdnu pitvu. Okolnosti úmrtia preverujú policajti ako prečin usmrtenia,“ cituje televízia trnavskú krajskú policajnú hovorkyňu Máriu Linkešovú.

 

Možno vás zaujme: Zuzana Plačková a jej manžel už nie sú obvinení, generálna prokuratúra zrušila ich obvinenie



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Johny domansky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies