Dobré noviny
Lásku na celý život môžete pociťovať aj k autu. Táto žena jazdí 64 rokov na jednom štýlovom Chevrolete
Barbora Kullačová
Barbora Kullačová

Lásku na celý život môžete pociťovať aj k autu. Táto žena jazdí 64 rokov na jednom štýlovom Chevrolete

— Foto: YouTube/Milwaukee Journal Sentinel

Grace si naposledy kúpila auto v roku 1957 a to ju sprevádza dodnes. 

Predstavte si, že by ste po celý život mali jazdiť len na jednom a tom istom aute. Pre väčšinu z nás je to nepredstaviteľné, pretože časom sa auto buď opotrebuje a už nefunguje, alebo jednoducho príde nový model a v nás sa objaví túžba po zmene. 

 

Ako ukazuje aj posledná správa z IHS Automotive, v USA je životnosť jedného auta v priemere niečo vyše 11 rokov, ľudia ich za život vystriedajú niekoľko. Grace Braegerová na štatistiky kašle. V roku 1957 si kúpila Chevrolet za 2250 dolárov a odvtedy mu zostala verná. Voľakedy používala model Chevy '57 na dlhé cesty, dnes už však slúži len na zdolanie kratších trás. Aj keď má tento dopravný prostriedok veľa rokov za sebou, Grace hovorí, že je v dokonalom stave.

Vo videu priznala, že zatiaľ nemala dôvod na to, aby sa ho vzdala. „Rozhodla som sa nechať si auto celé tie roky, pretože som nemala dôvod sa ho vzdať," vraví. Ako dieťa zažila veľkú hospodársku krízu a v rodine ju naučili starať sa o veci. „Myslím, že to malo veľký vplyv na to, že toto auto mám dodnes," dodáva.

 

 

Už ste čítali?