Dámske letné sandále, pri ktorých zohráva hlavný prím lano: Stav na námornícku eleganciu

Dámske letné sandále, pri ktorých zohráva hlavný prím lano: Stav na námornícku eleganciu

Poďme spolu pomaly privolávať leto! To teplé počasie, ktoré nám dovolí vytiahnuť zo skríň ľahké letné šaty, mini sukne, odložiť tenisky opäť do skrinky a namiesto nich vytiahnuť sandále či šľapky. Vynikne tak naša pedikúra i hladké nôžky, kvôli ktorým sme podstúpili laserovú epiláciu alebo bolestivé depilovanie voskom. Namiesto čiapok sa o slovo opäť prihlásia letné klobúkyslnečné okuliare, ktoré rovnako podliehajú mnohým trendom. Ak ani vám žiadne trendy nemôžu ujsť, tak ste už dozaista na zahraničných stránkach zaregistrovali trend letných sandálikov či šľapiek vyrobených z lana (tzv. rope sandals). Niekomu tento druh obuvi príde nepraktický (môže otláčať a šúchať kožu), no ak milujete námornícky štýl, tak toto je niečo presne pre vás.

Aká to bude radosť užívať si prechádzky slnkom zaliatymi uličkami v pohodlnej obuvi s mäkučkou podrážkou ako obláčik. Ak ich zbadáte v obchodoch, tak neváhajte a siahnite po nich. Lanové sandále, ako by sme ich mohli familiárne nazvať, budú trendom tohto leta. Gladiátorsky vzhľad, ktorý mnohé ženy milujú už desiatky rokov a bohémsky nádych v jednom prevedení je pomyselnou čerešničkou na torte a v tomto prípade, čerešničkou celého letného outfitu. Jednoducho ich spárujte s ľahkými šatami, vzdušnou sukňou či šortkami a vyrazte do ulíc či na dovolenku.

Odporúčame: Cargo nohavice opäť v móde: Objav zabudnutý štýl, ktorý nahradí džínsy

rope sandals

Zdroj: Shutterstock®

Letné sandále s lanom, ako dominantným prvkom

Lano je samo osebe také výrazné, že nepotrebuje už nijak ozvláštniť – ohúri aj bez výraznejších aplikácii či doplnkov. My sme aj tentokrát hľadali inšpiráciu na Pinterest-e, kde sa nachádza množstvo zaujímavých nápadov, ako takéto sandále alebo šľapky skombinovať. Najviac žiadané a preferované sú lanové sandále v prírodnom prevedení. Prírodná farba lana umožňuje takéto sandále kombinovať so všetkým. Či už to budú biele džínsy alebo šortky, klasické modré rifle, šaty, sukňa – ku všetkému sa takáto letná dámska obuv hodí.

Keďže ženy milujú topánky na platformách, tak dizajnéri a výrobcovia sa pohrali aj s touto variantou, a tak môžete natrafiť aj na lanové sandále na platforme alebo klinovom podpätku. Prevedení tejto letnej obuvi je však oveľa viac. Voliť môžete aj sandále s lanom medzi prstami (štýl flip-flops), s uviazaním okolo členka až okolo lýtka a pod. Nechajte sa inšpirovať a možno vás lanové sandále zaujmú natoľko, že si práve aj vy takéto trendy letné topánky zaobstaráte.

Pozri tiež: Jarné módne trendy 2022 podľa znamenia zverokruhu: Čo sa k tebe hodí?

- Inšpirácie, ako nosiť rope sandals
1 z 16

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

4 komentáre

Katarína Konečná 14.05.22 18:29

KK
karma
105.00

zaujímavé

  • 0
Odpovedať

Mária Maxianová 14.05.22 19:02

MM
karma
100.00

páčia sa mi, ja som taký prírodný živel

  • 0
Odpovedať

Marianna Rajniaková 16.05.22 07:04

MR
karma
109.00

viem si ich predstaviť k outfitu na dovolenke

  • 0
Odpovedať

Janka Komadova 17.10.22 20:32

karma
-1.00

Veľmi pekne a pohodlné

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní