Hľadáte si slušne platené zamestnanie? Holandské spoločnosti hľadajú nových kolegov

Hľadáte si prácu v zahraničí? Máte záujem o slušne ohodnotené zamestnanie? V tom prípade ste na správnom mieste. Holandskí zamestnávatelia momentálne hľadajú nových kolegov. Skúste si vybrať týchto pracovných ponúk. Portál Kariéra.sk pre vás vybral pracovné ponuky spoločnosti Sagius recruitments, ktoré by vás mohli zaujať. Pripravte si životopis a pozrite sa, aké pozície sú momentálne voľné.

Plat: 11 €/hod.

Hľadajú sa pracovití ľudia na prácu s čerstvým ovocím a zeleninou - náplňou práce je balenie, krájanie a mixovanie ovocia a zeleniny. Na ponuku môžete reagovať na Kariéra.sk.
 

Plat: 13 €/hod.

Náplňou práce je "vešanie" hliníkových alebo oceľových komponentov pred ponorením do galvanizačného kúpeľa. Súčasťou práce je taktiež obsluha malej flex brúsky alebo leštičky. Všetko o tejto pracovnej ponuke sa dočítate na Kariéra.sk.

Plat: 14 €/hod. 

Hľadá sa odlievač hliníka do kokíl. Jedná sa o samostatnú prácu v malej firme. Celý inzerát nájdete na Kariéra.sk.

Hľadáte si slušne platené Galéria fotiek (4)

Plat: 13 €/hod. 

Práca prebieha v sede – brúsenie menších hliníkových komponentov. Skúsenosť s brúsením, ideálne mäkších kovov je vítaná. Všetky benefity a ďalšie výhody nájdete na pracovnom portáli Kariéra.sk.

Plat: 15 €/hod.

Vašou úlohou bude jazdiť na VZV ale aj robiť drobné skladové práce napr. skladanie boxov, údržba skladu. Celý inzerát si môžete prečítať po kliknutí na Kariéra.sk.

Plat: 11 €/hod.

Spolu s kolegami bude Vašou úlohou vykladať zásielky z kamiónu, ukladať ich na pás a naopak. Všetky podrobnosti nájdete na Kariéra.sk.

Hľadáte si slušne platené Galéria fotiek (4)

Plat: 10 €/hod.

Vašou úlohou bude práca v sklade, zbieranie a výber objednávok, práca s elektrickým paletovým vozíkom (vysokozdvižným vozíkom a retrakom). Celý inzerát si môžete prečítať po kliknutí na Kariéra.sk.

Plat: 16 €/hod.

Nastavovanie a obsluhovanie CNC frézy, odlievanie hliníkových odliatkov pre automobilový priemysel. Na túto ponuku môžete reagovať prostredníctvom portálu Kariéra.sk.

Hľadáte si slušne platené Galéria fotiek (4)

Plat: 14 €/hod.

Hľadáte prácu s priemerným platom 500 € týždenne? Ako montážnik vo výrobe budete montovať bicykle Giant. Viac sa dočítate na Kariéra.sk.

Plat: 11 €/hod.

Sklad s oblečením pre spoločnosť H&M, hľadá nových spolupracovníkov, ktorý budú pracovať na rôznych oddeleniach: "Picking, Packing and Returns". Všetko o tejto pracovnej ponuke sa dočítate na Kariéra.sk.

Všetky ponuky spoločnosti Sagius recruitments s.r.o. nájdete na Kariéra.sk.

 

Fotogaléria k článku Počet fotiek: 4
Viac o téme: Holandsko Práca Ponuky
  • Autor: © Zoznam/el
  • Zdroj: Foto: Getty, RED
 
Staršie správy
Staršie správy