Bývanie Komerčné články Praktické tipy

Skvelá príležitosť pre vaše bývanie

Už ste rozmýšľali nad tým, ako si zveľadíte váš interiér? Poradíme vám ako to zvládnuť čo najlepšie a najefektívnejšie. Predstavíme vám doplnky, ktoré nikdy nevyjdú z módy a pomôžeme vám s ladením farieb.

Čo je na prvom mieste?

Jednoduchou odpoveďou na túto otázku je: plán. Podrobný rozpis toho, čo a kedy chcete robiť, koľko peňazí ste ochotní do toho investovať a aké veci preferujete. Do zoznamu pridajte ešte farby, ktoré uprednostňujete a postupne sa vám otvoria obzory o vašom štýle. Keď už toto všetko budete mať naplánované, navštívte kamenné predajne so sortimentom, ktorý zháňate alebo si ho urobte prehľad prostredníctvom internetových obchodov.

Práve e-shop je výborným pomocníkom v tom, že vám ukážu, čo a kde si môžete kúpiť. Ak hľadáte bytový textil, tak za akčné ceny na interie.sk nájdete to čo potrebujete. Pre vhodné doplnky si môžete zájsť aj do kamenných predajní či bazárov, kde nájdete neopakovateľné kúsky. Ak vás táto činnosť nenapĺňa, pozvite si k novému dizajnu odborníka, ktorý všetku prácu vybaví za vás.

Výber vhodných doplnkov a farieb

Za kľúčovú úlohu po kompletnom uprataní a nakúpení dôležitých súčastí pre bývanie zohráva aj správny výber doplnkov a farieb, ktoré navodia tú správnu atmosféru a zjednotia priestor. Ak disponujete veľkými oknami, tak závesy stoja určite za zmienku. Vďaka nim sa ochránite od zimy či veľkého tepla, pohľadov susedov a navyše nimi veľmi príjemne dotvoríte celkovú kompozíciu.

Dávajte pozor na výber vhodných materiálov, pretože tie ťažšie sa hodia do veľkolepejších priestorov, tie vzdušnejšie zas do menších. To isté platí aj o farbách a vzoroch. Čím sýtejšie farby a výraznejšie vzory na závesoch a iných doplnkoch zvolíte, tým viac priestoru akoby pohltia. Veľké zrkadlá a zvislé vzory priestor opticky predĺžia a zväčšia. Kombinácia prírodných materiálov s tými modernými vytvoria nenapodobiteľný dizajn.

Leave a Comment