Free songs
Home / Móda a krása / Úprava obočia je dôležitá: ako na to?

Úprava obočia je dôležitá: ako na to?

Zarastajúce chĺpky medzi obočím rozhodne nie je nič príjemné. V tomto prípade pravdepodobne siahnete po pinzete a po vytrhaní máte väčšinu miest začervenaných. V tomto článku sa dozviete aj iné, modernejšie techniky, ktoré slúžia na úpravu obočia.

Každá žena má vo svojich potrebách aj úpravu obočia, čo je, samozrejme, pochopiteľné. Niekedy je však lepšia úprava obočia prostredníctvom odborníkov, ktorí sa v tejto oblasti vyznajú. Môžete zájsť ku špecializovanej kozmetičke, poprípade do inštitútu zdravia a krásy, kde tieto služby vykonávajú.

Metóda microblading

Táto metóda sa inak nazýva aj ako vláskovanie. Ide o špeciálne rysovanie obočia. Microblading spočíva v aplikovaní špeciálnej farby do bazálnej membrány, ktorá oddeľuje dermis a epidermis. Táto služba je vykonávaná pomocou sterilných nástrojov, a tak sa rozhodne nemusíte ničoho báť. Najdôležitejším krokom je správne vymeranie obočia s tým, že sa počíta aj s prirodzeným rastom chĺpkov v tejto oblasti.

Použitie viacerých odtieňov

Inštitút zdravia a krásy zamestnáva odborníkov, ktorí sú veľmi empatickí a so všetkým vám poradia. Pred vyšetrením si budete musieť prejsť viacerými konzultáciami, kde sa s odborníkmi dohodnete na konkrétnej farbe, ktorá bude použitá pri zákroku. Používa sa viacero odtieňov a výsledok je vždy fascinujúci a maximálne prirodzený. S microbladingom budete rozhodne spokojní nadovšetko.

Dĺžka zákroku a hojenie

Ak by ste si mysleli, že tento zákrok nie je bezbolestný, ste na omyle. Na začiatku vám totiž bude aplikované lokálne anestetikum, a tak nebudete nič cítiť. Dĺžka celého zákroku je po dobu 90 minút. Hojenie spočíva v odpadnutí chrastičiek. Tie majú tendenciu odpadnúť už za 7 dní. Microblading je možné aj opakovať, a to vždy raz za 10, maximálne 18 mesiacov. Ak máte obočie vytetované, v tomto prípade pre vás microblading nie je vhodný.

Scroll To Top