Free songs
Home / Sex a vzťahy / Svadba / Svadobná výzdoba lacná a jednoduchá: Je to možné
Svadobná výzdoba lacná a jednoduchá: Je to možné

Svadobná výzdoba lacná a jednoduchá: Je to možné

Svadba je nepochybne krásna udalosť aj bez všetkého lesku a pôvabu okolo nej, ale každá nevesta chce mať krásnu výzdobu a dokonalú svadobnú hostinu. Je teda možné, aby svadobná výzdoba bola lacné, ale stále dokonalá?

Kvetinové dekorácie

Ak máte neformálnu svadbu, pokojne sa vyberte na neďalekú lúku, kde si môžete urobiť svadobnú kvetinovú výzdobu. Na internete nájdete množstvo inšpirácií, ako k sebe priradiť lúčne kvety. Doplňte ich ozdobnými stuhami alebo organzou a originálny kvetinový aranžmán je na svete. Namiesto váz môžete použiť poháre, ktoré môžete tiež obaliť organzou.

Náš tip: Ak budete mať obradnú sieň vyzdobenú kvetmi, požiadajte svedkov o pomoc pri preprave týchto dekorácií na miesto obradu.

Osvetlenie

Už ste premýšľali o tom, aká farba bude na vašej svadbe hrať hlavnú úlohu? Skvelé – kúpte si rovnako farebné žiarovky a za chvíľu budete mať originálnu a hlavne lacnú dekoráciu. Prenájom svetiel je tiež skvelá možnosť – prečo ich kupovať a míňať toľko peňazí, ak ich použijete len raz? V kostole rozmiestnite svietniky, aby ste na oltári vytvorili elegantné svetlo.

Balóniky

Hoci balóny sú skôr dekoráciou na narodeninové oslavy, ak zvolíte jemné svetlé farby, vždy urobia parádu. A ak ich naplníte héliom, konce zviažete rovnako dlhými stuhami a necháte ich vznášať sa pri strope, budete mať nad sebou doslova biele nebo.

Balóniky však môžete použiť aj na vytvorenie vstupného oblúka, z ktorého určite vznikne niekoľko krásnych fotografií.

Svadobná výzdoba miesta konania

Najlepší spôsob, ako ušetriť na svadobnej výzdobe, je vybrať si správne lacné miesto na svadbu. V tomto prípade je najlepšou voľbou svadba v stodole. Urobte obrad popoludní, čo znamená, že vynecháte obed a po obrade už budete mať svadobnú hostinu v stodole s bohatým bufetom. Ak nájdete stodolu na vidieku, máte napoly vyhrané, pretože svadobné miesta na dedine sú zvyčajne oveľa lacnejšie ako svadobné miesta v meste.

Svadobné oznámenia

Nič nie je originálnejšie ako ručne vyrobené svadobné oznámenie. Zapojte do príprav svoje družičky a usporiadajte večerné posedenie pri oznámení. Štýlové sú napríklad dobové papiere s opálenými okrajmi, zrolované a zviazané špagátom. Túto rolku môžete doplniť napríklad tesnením. Pečať nie je drahá záležitosť – a vy budete skutočne originálni.

Navyše si s dievčatami užijete veľa zábavy a budete mať opäť na čo spomínať.

Nezabudnite však, že najlepšie veci sú zadarmo. Ak teda nie je všetko tak dokonalé, ako ste si predstavovali, je to v poriadku. Najdôležitejšie je, aby ste svoj deň strávili s mužom, ktorého milujete, obklopení všetkými svojimi priateľmi a rodinou. Kedy ešte zažijete takúto situáciu? Pozrite sa na to, čo máte, a nie na to, čo vám chýba!

Scroll To Top