Zľava 10% na konferenciu Devoxx UK pre členov CZJUG

Zdravím,

Organizátori konferencie Devoxx UK v Londýne nám na CZJUG zaslali pozvánku na konferenciu a k tomu promo kód na zľavu 10% zo vstupného.

Konferencia sa koná 11.-13. května (mája) v Londýne.

Kto by sa chcel dozvedieť o množstve vecí o Jave a skúsenostiach od druhých, a ktomu sa pozrieť do Londýna, tak vrelo odporúčam. Sám som tam pred pár rokmi bol a stálo to za to.

Tu je originál pozvánky, vrátane promo kódu, ktorý stačí vložiť do objednávky lístka:


Hi everyone,

We wanted to give you a heads up that the lineup for Devoxx UK is taking shape and there are more speakers being confirmed daily. Check out the speakers and sessions already confirmed.

Early Bird tickets are on sale and end on March 18th. As a member of CZJUG, you get 10% off tickets using the promo code DVX22UKLS661. Use this by 18th March to get your 3-day ticket for only £526.50 +VAT.

Devoxx UK is a great way to reconnect with the wider developer community, learn a heap of new things and improve skills sets.

Understandably many of you will not have attended a developer event in person for a few years, so if you need a small reminder of the reasons they are so great, check this out https://www.devoxx.co.uk/reasons-to-attend/

Devoxx UK runs May 11th – 13th in London.

All the info can be found at www.devoxx.co.uk

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CAPTCHA načítání...

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..