Úvodná strana  Včera      Archív správ      Nastavenia     
 Kontakt  Inzercia

 24hod.sk    Zo zahraničia

20. januára 2022

Lídri strany Zelených čelia vyšetrovaniu pre vyplatené „korona bonusy“ vo výške 1500 eur na osobu



Berlínska prokuratúra začala vyšetrovať vedenie nemeckej strany Zelených, vrátane nového vicekancelára Roberta Habecka a ministerky zahraničných vecí Annaleny Baerbockovej. Dôvodom je vyplácanie ...



Zdieľať
germany_climate_69604 c288d7ec7d75452f830653b24cd14cd2 676x451 20.1.2022 (Webnoviny.sk) - Berlínska prokuratúra začala vyšetrovať vedenie nemeckej strany Zelených, vrátane nového vicekancelára Roberta Habecka a ministerky zahraničných vecí Annaleny Baerbockovej. Dôvodom je vyplácanie pandemických bonusov počas minulej zimy.


Týždenník Der Spiegel poukázal na úlohu vedenia strany pri schvaľovaní „korona bonusu“ vo výške 1500 eur na osobu pre zamestnancov centrály strany a samotných lídrov. Bonus mal kompenzovať nepríjemnosti spôsobené prácou z domu a rekonštrukčnými prácami v budove.

Strana Zelených uviedla, že jej vedenie má právo rozhodnúť o takýchto záležitostiach, no odmeny medzičasom vrátili. Podotkla, že vedenie a ústredie strany spolupracujú s prokurátormi na objasnení tejto záležitosti.


Zdroj: Webnoviny.sk - Lídri strany Zelených čelia vyšetrovaniu pre vyplatené „korona bonusy“ vo výške 1500 eur na osobu © SITA Všetky práva vyhradené.

   Tlač    Pošli



nasledujúci článok >>
UNIQA opäť získala prestížnu cenu Customers´ Friend za priateľský prístup k zákazníkom
<< predchádzajúci článok
Vodička Peugeotu sa na priecestí zrazila s vlakom, z hrozivej nehody vyviazla len s ľahkými zraneniami