Jasno
15°
Bratislava
Bonifác
14.5.2024
Český moderátor s priateľom radosťou bez seba! Do rodiny pribudlo štvrté bábo!
Zdielať na

Český moderátor s priateľom radosťou bez seba! Do rodiny pribudlo štvrté bábo!

Zdroj: Instagram/HM

Až po pár dňoch od narodenia svojho vnúčika sa rozhodol Honza Musil (54), že to oznámi aj verejne. Napísal túto radostnú správu na sociálnu sieť s tým, že je to už jeho štvrté vnúča. Mal už dve vnučky a jedného vnuka od jeho dvoch dcér z manželstva s ich matkou Ivetou. Zväzok trval, kým definitívne pochopil, že je gay. Od roku 2016 žije v registrovanom partnerskom vzťahu s Jakubom Bialým (32), rodákom z Košíc. Ten sa tak stal napriek svojej mladosti vďaka Honzovi už štvornásobným dedkom.

Po takmer dvojročných problémoch a bolestiach po vážnom úraze chrbtice sa obľúbený moderátor Honza Musil teší z narodenia svojho štvrtého vnúčaťa. Už v lete avizoval, že jeho mladšia dcéra čaká po troch rokoch od narodenia syna Jakubka, svoje druhé dieťa. Vtedy ešte nevedela, že to bude opäť syn."Veľmi sa tešíme a hlavne pokojný priebeh materstva a zdravíčko! Tých, čo Verunku milujú, okolo seba nastávajúca mamička má," napísal na sociálnu sieť. S dcérami aj vnúčatami sa rád popýši, keď sa udeje niečo pekné v ich osobnom živote, alebo pri spoločných zážitkoch. Precestoval s dcérami celé Česko, ale aj časť Európy. Na ceste po Taliansku sa s nimi zúčastnila aj ich mama, s ktorou má moderátor veľmi dobrý vzťah aj po ich rozvode.

​Včera sa Honza Musil podelil so svojou radosťou z narodenia vnuka na sociálnej sieti. "Dobré nedeľné ráno. Nechávali sme si to v rodine niekoľko dní pre seba. Táto fotografia už nie je taká aktuálna," pripísal moderátor na k rodinnej snímke, na ktorej je vidieť jeho dcéru ešte s bruškom."Naša Verunka je dvojnásobná mamička a Tom je dvojnásobný otecko. Kubíčkovi sa 6. januára 2022 narodil malý braček Matyáš," oznámil radostnú zvesť šťastný už štvornásobný deduško. "Takže spočítané a podtrhnuté, máme štyri vnúčatká. Dve dievčatá a dvoch chlapčekov. Sára, Jakub, Viktória a Matyáš. Sme šťastní," vymenoval Musil všetky svoje vnúčatká.

Vypočujte si cover piesne Hard To Say I m Sorry od kapely Chicago v podaní Honzu a speváka Kubu Kubína s názvom Černý páv:

Sympatický moderátor prišiel vlani v lete náhle o miesto v známej súkromnej českej televízii, čo ho iste nepotešilo. Do smiechu mu nebolo aj kvôli bolestiam z vážne zranenej  chrbtici po nehode, keď následne doslova bojoval o život. S bolestivými následkami stále statočne bojuje. Náladu mu ale vždy zaručene zlepšia  jeho vnúčatá, keď s nimi prídu na návštevu aj jeho dcéry. V dome so záhradou, kde žije so svojím o vyše 20 rokov mladším partnerom Jakubom ich obaja radi privítajú a všetci sa spolu zabávajú hrami, pri ktorých rýchlo moderátor zabúda na svoje starosti.

Honza Musil je šťastím bez seba, na Troch kráľov sa mu narodilo ďalšie vnúčatko: 

Nehoda Musila zmenila a pre Extra.cz priznal, že je rád, že po ťažkom úraze vôbec žije a chodí. "Nezúfam si, že som mal predtým ľahší život. Taký nie som. Žijem prítomnosťou a nevraciam sa do histórie. Iba si niekedy zanadávam," priznal sa osudom skúšaný sympatický moderátor, ktorý sa kedysi liečil aj z leukémie. "Môžem v pokoji napísať, že aj napriek tomu, aký som, viem, kto som a kam patrím. Sme rodina. Máme úžasné dcérky, správne vnúčatá a perfektných partnerov. Som šťastný chlap, pyšný otec a šibnutý dedko," vyznal sa na Instagrame.

Súvisiace články

Najčítanejšie