Ružové doplnky do každého bytu

Tagy:  farba, ružová, byt, dom, nábytok, dekorácie, doplnky, interiér

Sponzorované odkazy:

Ružové doplnky do každého bytu

Či už bývate v menšom byte, alebo väčšom rodinnom dome, vždy by ste mali myslieť na doplnky, ktoré robia bývanie útulnejším a štýlovejším. Výber doplnkov je vždy záležitosťou vkusu a preferencií, avšak nikde nie je povedané, že pomocou práve bytových dekorácií nemôžete meniť bývanie k svojmu obrazu, a to napríklad každý rok. Pozrite sa, ako senzačne môžu vyzerať ružové dekorácie.

Obraz plný farieb

Obrazy by nemali chýbať v žiadnej domácnosti. V každej miestnosti môžete mať hneď niekoľko príjemných obrázkov, alebo jednu väčšiu maľbu, ktorá na seba strhne všetku pozornosť. Pokiaľ vo vašom byte prevládajú svetlé farby a prírodné odtiene, môžete si dovoliť zainvestovať do farebne výrazného obrazu, ktorý na seba strhne všetku pozornosť. Na e-shope billythetree.com nájdete mnoho variantov plných farieb, a to už od 60 €.

Autor: billythetree.comAutor: billythetree.com

Závesy tón v tóne

Závesy, alebo žalúzie sú doplnkom každej miestnosti, a to nielen kvôli súkromiu, ale aj dizajnu. Ak vám v tejto chvíli záclony, alebo závesy chýbajú, potom sa nechajte inšpirovať novinkami e-shopu urbanoutfitter­s.com, kde nájdete napríklad tento krásny variant v prírodnej ružovej farbe. Cena závesov sa pohybuje okolo 25 €.

Autor: urbanoutfitters.comAutor: urbanoutfitters.com

Zamerajte sa na maličkosti

Dokonalý dizajn bývania je o maličkostiach a detailoch. Originálne doplnky a netradičné dekorácie sú zásahom do čierneho a môžu vášmu bývaniu dodať štýl a originalitu. Ak si potrpíte na niečo netypické, čo v iných domácnostiach neuvidíte, potom sa pozrite na e-shop novica.com, kde nájdete napríklad túto pestrofarebnú sošku, a to už za senzačných 28 €.

Autor: novica.comAutor: novica.com

Kam so sušienkami?

Ak radi a často hostíte svoje rodiny a priateľov, potom vám nemôže chýbať slávnostnejší riad. Zabudnite pri výbere na obchodné domy s lacnými kúskami a radšej sa zamerajte na exkluzívne súpravy, ktoré len tak niekto mať nebude. A ak sa nebojíte ružových farieb a púdrových tónov, potom je pre vás skvelou voľbou luxusný riad značky Henri Bendel. Jemné farby, zlaté lemovanie a decentné detaily. To je riad presne pre vašu tabuľu. Ružové sety zoženiete na e-shope henribendel.com, a to už od senzačných 32 € za kus.

Autor: henribendel.comAutor: henribendel.com

Článok Ružové doplnky do každého bytu bol publikovaný 19. září 2017 v 12.00 v rubrike Doplnky. Autorom článku je Veronika Sýkorová. Pre diskusiu slúži komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...