Lacné letenky do celej Európy

Tagy:  lietanie, pobyt, zájazd, dovolenka, lacné letenky, last minute, akčné letenky, september

Sponzorované odkazy:

Lacné letenky do celej Európy

Lacné letenky sú pri cestovaní vždy príjemnou záležitosťou, pretože zatiaľ, čo spoznáte rozdiel medzi lacným a drahým ubytovaním, lacné letenky môžu mať často rovnakú úroveň, ako tie drahé. Často tiež záleží na dobe, kedy cestujete. Ak sa rozhodnete k moru vydať v období letných prázdnin, potom nemôžete očakávať závratné zľavy. Naopak, v septembri ceny leteniek rapídne klesajú a môžu sa dostať až na tak nízke ceny, ktoré ste si doteraz nedokázali ani predstaviť. Pozrite sa na skvelé septembrové letenky, vďaka ktorým môžete cestovať takmer za babku.

Grécke ostrovy – Korfu – 70 €

Letnú dovolenku si skutočne môžete užiť aj v septembri a dokonca ešte za lepších podmienok, než cez prázdniny. Okrem letnej sezóny je totiž všade podstatne menej turistov, ceny pobytov sú lacnejšie a rovnako tak aj ceny leteniek. Niektoré letecké spoločnosti sú dnes už dokonca preslávené tým, že na konci leta svoje letenky rapídne zlacňujú. Jednou z nich sú napríklad aerolínie Condor. Tie vám teraz ponúkajú letenky na prekrásny Grécky ostrov Korfu za senzačných 70 €, a to vrátane letiskových poplatkov. A prečo cestovať práve do Grécka a na jeho ostrovy? Pretože práve tu na vás čaká krásne počasie a komfortné ubytovanie.

Autor: Câmara De LobosAutor: Câmara De Lobos

Španielsko – Malaga – 59 €

Ak milujete teplo a cestovanie, potom by ste si rozhodne nemali nechať ujsť španielske oblasti. Španielsko je krajinou s krásnymi piesočnatými plážami, nekonečnými palmovými alejami a príjemným ovzduším, preto sa sem na letnú dovolenku môžete vydať aj v septembri. A kam sa konkrétne pozrieť? Počas roka bývajú ceny leteniek do Španielska pomerne drahé, preto využite tieto akčné letenky a vydajte sa do oblasti Malaga. Rovnomenné mesto vás poteší nielen plážami, ale aj historickým centrom a desiatkami prekrásnych kaviarní a reštaurácií. Letenky za úžasných 59 € sú vám k dispozícii od leteckej spoločnosti Ryanair.

Taliansko – Sardínia – 53 €

Kde sa vám bude páčiť prakticky po celý rok, je nesporne majestátne a rozmanité Taliansko. Talianske pobrežie je krásne v akúkoľvek ročnú dobu a pre letnú dovolenku je úplne ideálne. Ak ste sa ešte tento rok nestihli pozrieť k moru a neužili si poriadny odpočinok, ktorý sa od dovolenky v lete žiada, potom sa vydajte v septembri do Talianska, a to konkrétne na prekrásny ostrov Sardínia. V tejto dobe už na ostrove nie je nepríjemne horúco, ale veľmi príjemné počasie na opaľovanie a kúpanie sa v priezračnom mori. Ceny leteniek na Sardíniu teraz zoženiete za senzačných 53 €. Lietajte s leteckou spoločnosťou Easyjet.

Autor: Marco VerchaAutor: Marco Vercha

Článok Lacné letenky do celej Európy bol publikovaný 18. září 2017 v 12.00 v rubrike Letenky. Autorom článku je Veronika Sýkorová. Pre diskusiu slúži komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...