Koberce do celého bytu - aké vybrať?

Tagy:  byt, dom, bývanie, interiér, trendy, leto, jeseň, september

Sponzorované odkazy:

Koberce do celého bytu - aké vybrať?

Zmyslom moderného bývania je jednoduchosť, nadčasový dizajn a minimum nábytku. Úložné priestory a svetlé farby hrajú prím a čím menej je ostrých plôch a hrán, tým lepšie. Takéto byty a domy sú samozrejme praktické a komfortné, o tom niet pochýb, avšak môžu pôsobiť chladne a veľmi neútulne. Ako oživiť inak nič nehovoriaci strohý byt? Kúpte si štýlové a trendové koberčeky, ktoré zahrejú a navyše vyzerajú úplne senzačne.

Čo pravdepodobne nikdy neomrzí, sú klasické kožušiny a kože. Tieto materiály sú v kurze, ako v móde, tak na domácej scéne, preto s nimi nikdy nebudete out. Ba naopak, siahnuť po kvalitnej kožušine, ako po bytovom doplnku je v každom prípade tou správnou voľbou. Otázkou samozrejme zostáva, akú kožušinu vybrať. Vždy vyberajte len tie najkvalitnejšie a pravé kúsky. Lacné náhrady nepôsobia dobre ani v predsieni, lebo z nich doslova srší umelosť. Obstarajte si napríklad jednoduché biele kožušiny miesto koberčekov a vyzdobte s nimi obývaciu izbu, alebo spálňu. Miestnosť bude zrazu pôsobiť hrejivejším a útulnejším dojmom.

Autor: barneys.comAutor: barneys.com

V jednoduchosti vždy bola, je a bude sila, o tom niet pochýb a pokiaľ si nepotrpíte na príliš výrazné a okázalé farby, potom zostaňte pri zemi aj počas výberu doplnkov a bytových dekorácií. Koberčeky nemusia za každú cenu farebne rozbíjať celkový dojem. Ba naopak, môžu dokonale pôsobiť tón v tóne a dotvárať celkový obrázok miestnosti. Čo hovoríte napríklad na sivý koberček značky Ezra Hairhide? Kúpiť si ho môžete na e-shope neimanmarcus.com.

Autor: neimanmarcus.comAutor: neimanmarcus.com

Jednoduché a štýlové koberce sa môžu objavovať prakticky kdekoľvek v byte, alebo v dome, ale pre tie nápadité a netradičné, treba vyhradiť konkrétne miesto, kde budú skvele pasovať a kde jednoducho zapadnú. Reč je napríklad o retro kobercoch značky Henzel štúdio, ktorá prichádza s kolekciou inšpirovanou svetovými ženami ako je Marylin Monroe, alebo Audrey Hepburn. Kúpte netradičný koberec napríklad svojej teenagerskej dcére. Takýto darček určite náležite ocení. Koberce môžete zakúpiť na e-shope luisaviaroma.com.

Autor: luisaviaroma.comAutor: luisaviaroma.com

Článok Koberce do celého bytu - aké vybrať? bol publikovaný 17. září 2017 v 12.00 v rubrike Doplnky. Autorom článku je Veronika Sýkorová. Pre diskusiu slúži komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...