Kam letieť v júli? Máme 5 tipov!

Tagy:  lietanie, pobyt, zájazd, dovolenka, lacné letenky, last minute, akčné letenky

Sponzorované odkazy:

Kam letieť v júli? Máme 5 tipov!

Leto sa vždy nesie v znamení letných dovoleniek a práve v tomto období a tiež v auguste sa k moru vydáva najviac ľudí. Ak ste si svoju letnú dovolenku ešte nevybrali a naopak stále rozmýšľate, kam sa tentoraz vydať, máme pre vás dobré tipy, vďaka ktorým sa pozriete do skvelých končín a to za super ceny na trhu.

Kanárske ostrovy – Fuerteventura – 60 €

Dokonalú dovolenku zažijete nesporne napríklad na Kanárskych ostrovoch. Na tie sa môžete pozrieť nielen v lete, ale prakticky po celý rok, lebo je tu takmer stále rovnaké počasie. Ak milujete skôr jarné podnebie a trochu toho príjemného vánku, potom budete na Kanárskych ostrovoch a konkrétne v oblasti Fuerteventura ako ryba vo vode. Ceny leteniek sú teraz od leteckej spoločnosti Condor skvelých 60 €.

Florida – Miami – 303 €

Ďalšou možnosťou, kam sa vypraviť aj v lete, sú samozrejme Spojené štáty americké. Do Miami môžete kedykoľvek cez rok a dokonca v zimných mesiacoch tu bude teplo, ale ak chcete letieť lacno, potom je najlepšou voľbou vyraziť práve teraz, v júli. Letenky do Miami zoženiete od leteckej spoločnosti Iberia za neskutočných 303 €.

Grécke ostrovy – Korfu – 70 €

Chcete si užiť typickú letnú dovolenku s krásnymi plážami, palmami, dobrým jedlom a ideálne sa chcete od rána do večera venovať nič nerobeniu a chytaniu bronzu? Potom je ako pre vás stvorené Grécko, a to konkrétne krásne grécke ostrovy. Na ostrovy Korfu sa v júli vypravíte za super cenu 70 €, a to len s leteckou spoločnosťou Condor, ktorá poskytuje veľmi akčné letenky po celé leto.

Autor: Rick GonzálezAutor: Rick González

Baleárske ostrovy – Mallorca – 72 €

V Grécku ste boli minulý rok a radi by ste spoznali zase iné končiny? Potom sa vydajte do prekrásneho Španielska, ktoré láka svojou dych berúcou krajinou a predovšetkým úžasným počasím. Kde sa vám bude nesporne páčiť, je španielsky ostrov Mallorca. Ten patrí k najobľúbenejším vďaka svojej flóre, plážam a ubytovaniu. Ceny leteniek sú teraz od leteckej spoločnosti Eurowings k dispozícii za senzačných 72 €.

Mexiko – Cancún – 366 €

Doslova prahnete po exotickej dovolenke, ale neviete, kedy by ste sa na ňu mali vypraviť? Potom neváhajte a vydajte sa do mexického Cancúnu napríklad hneď v júli. Ceny leteniek sú totiž od aerolínií Air Canada v túto chvíľu k dispozícii za skvelých 366 €.

Autor: dronepicrAutor: dronepicr

Článok Kam letieť v júli? Máme 5 tipov! bol publikovaný 31. července 2017 v 12.00 v rubrike Letenky a Lietanie. Autorom článku je Veronika Sýkorová. Pre diskusiu slúži komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...