Najlacnejšie júlové letenky - lietajte nízko nákladovo

Tagy:  lietanie, dovolenka, pobyt, júl, lacné letenky, akciové letenky

Sponzorované odkazy:

Najlacnejšie júlové letenky - lietajte nízko nákladovo

Doby, kedy letenky stáli stovky eur, ba dokonca až tisíc, sú našťastie dávno preč. S leteckou dopravou sa doslova roztrhlo vrece a vy si preto lietanie môžete užívať za bezkonkurenčne nízke ceny. Často sa ceny leteniek pohybujú okolo takých čiastok, za ktoré by ste bežne nekúpili snáď ani lístok na autobus. Ak si nepotrpíte na vyhadzovanie peňazí za predražené lety, potom vás iste nadchnú nízko nákladové letenky, ktoré sú tie najlacnejšie na trhu. Vďaka nízko nákladovým letenkám môžete ušetriť stovky eur a lietať doslova za babku. A kam sa so spoločnosťami EasyJet, Wizzair, Student agency alebo skyscaner teraz vydať? Možností je nespočetné množstvo a určite vás všetkých nadchnú.

Prečo lietať nízko nákladovo?

Nízko nákladová letecká doprava je už niekoľko rokov veľmi populárna a je potrebné podotknúť, že bude ešte obľúbenejšia. Nemožno sa ničomu čudovať, lebo práve spomínaná nízko nákladová letecká doprava je tou najlacnejšou formou leteckej prepravy na svete. V lietadle s nízko nákladovou dopravou sa možno nebudete cítiť tak komfortne a tiež sa netešte na teplú stravu 3 × denne, za to sa ale do mnohých miest pozriete napríklad za 20 €, čo sa javí takmer neuveriteľne. A kam sa s nízko nákladovou leteckou dopravou teraz pozrieť? Máme pre vás pár dobrých tipov!

Bergamo za 27 €

Snáď odjakživa milujete históriu, pamiatky a treba podotknúť, že sa vám značne pod kožu dostalo Taliansko ako také? Potom využite tých najlacnejších leteniek na trhu a vydajte sa v júli do prekrásneho Bergama. Tento kúsok dejín blízkosti Milána je miestom pre romantickú dovolenku alebo výlet s kamarátkou. Nezabudnite si fotoaparáty a hurá na výlet!

Autor: Ana Raquel S. HernandesoviAutor: Ana Raquel S. Hernandesovi

Londýn za 38 €

Už máte pravú letnú dovolenku pri mori alebo jazere za sebou a tentoraz by ste sa radi vypravili na eurovíkend? Potom vás iste potešia tieto lacné letenky do Londýna. V hlavnom meste Anglicka vám túto ročnú dobu bude dobre a pravdepodobne sa vyhnete aj neznesiteľným dažďovým prehánkam. Letenky navyše zoženiete za senzačných 38 €, čo sa snáď ani nedá nevyužiť.

Rhodos za 43 €

A že máte letnú dovolenku stále pred sebou a doposiaľ neviete, kam by ste sa chceli pozrieť? Ak nemáte dostatok financií, aby ste si dopriali dovolenku, počas ktorej na peniaze nehľadíte, potom využite akčných nízko nákladových leteniek a vypravte sa na grécky ostrov Rhodos. Krásne pláže, priezračné more, vynikajúce jedlo a miestny temperament. To všetko a mnoho ďalšieho môžete mať teraz už za senzačných 43 €, a to dokonca vrátane spiatočného letu.

Článok Najlacnejšie júlové letenky - lietajte nízko nákladovo bol publikovaný 27. července 2017 v 00.00 v rubrike Letenky a Lietanie. Autorom článku je Veronika Sýkorová. Pre diskusiu slúži komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...