Letenky do celej Európy za bezkonkurenčné ceny

Tagy:  lietanie, dovolenka, pobyt, výlet, júl, leto, lacné letenky, akciové letenky

Sponzorované odkazy:

Letenky do celej Európy za bezkonkurenčné ceny

Letenky v rámci Európy sú úplne prirodzene lacnejšie ako keby ste sa chceli vypraviť do Juhoafrickej republiky alebo do Miami. Ak radi cestujete a nebránite sa dobrodružstvu prakticky zo dňa na deň, potom vás akčné letenky do celej Európy úplne uhranú. Ich výber je široký a k dipozícii sú prakticky neustále. A kam sa vydať v júli? Máme pre vás pár výborných tipov, ktoré vás úplne dostanú a nadchnú.

Londýn za 46 €

Veľmi obľúbenou zájazdovou destináciou sú hlavné mestá. Európske metropoly majú nesporne niečo do seba a treba podotknúť, že práve taký Londýn by mal za svoj život navštíviť snáď úplne každý. A ak ste v Londýne doteraz neboli, vydajte sa teraz. V júli je v Anglicku pomerne teplo a tiež menej dažďových zrážok. Využite akčných leteniek a vydajte sa do Londýna už dnes za senzačných 46 €. Najlacnejšie letenky hľadajte na stránkach pelikan.cz.

Autor: Ana Raquel S. HernandesoviAutor: Ana Raquel S. Hernandesovi

Rhodos za 51 €

V letných mesiacoch sa väčšina ľudí celkom prirodzene vydáva na typickú letnú dovolenku k moru. Skvelou voľbou sú napríklad tak populárne grécke ostrovy. Tie vás nalákajú svojou krásnou krajinou, prenádherným morom, dlhými plážami a samozrejme tiež vynikajúcim jedlom, pretože ako je známe, grécka strava je vskutku exkluzívna. A ktorý z úchvatných gréckych ostrovov si teraz vybrať? Všetky sú porovnateľne kúzelné, preto sa orientujte podľa lacných leteniek a vydajte sa napríklad na Rhodos. Lacné letenky nielen na grécke ostrovy hľadajte napríklad na stránkach akcniletenky.com alebo priamo na stránkach nízko nákladových leteckých spoločností.

Malta za 54 €

Pravdou je, že pre typickú letnú dovolenku sú vždy najlepšou voľbou ostrovy a je jedno, či si vyberiete ostrovy grécke, španielske alebo napríklad talianske. Všetky majú svoje čaro a sú skutočne impozantné. Ak hľadíte na ceny leteniek a celkovo by ste pri výbere dovolenky chceli ušetriť, potom sa vydajte teraz napríklad na prekrásny ostrov Malta. Ten je vyhlásený pre svoje nekonečné piesočné pláže a tiež historické pamiatky. Letenky na Maltu môžete naviac teraz zohnať za dobrú cenu 54 €. Lacné letenky na španielske ostrovy hľadajte napríklad na stránkach aeroliniek EasyJet, Wizzair alebo Student agency.

Článok Letenky do celej Európy za bezkonkurenčné ceny bol publikovaný 25. července 2017 v 00.00 v rubrike Letenky a Lietanie. Autorom článku je Veronika Sýkorová. Pre diskusiu slúži komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...