Lacné letenky, ktoré vždy potešia

Tagy:  lietanie, dovolenka, pobyt, výlet, jún, lacné letenky, akciové letenky

Sponzorované odkazy:

Lacné letenky, ktoré vždy potešia

Lacných leteniek je v posledných rokoch na trhu nepreberné množstvo, preto sa nemusíte obávať, že by ste sa do zahraničia nedostali za super ceny. Ba naopak, dnes je všade okolo toľko príležitostí, že by bola naozaj ohromná škoda, platiť za predražené lety spoločnostiam, ktoré vám ani neponúknu nič extra navyše. Namiesto toho sa preto zamerajte prednostne na lacné letenky a cestujte do celého sveta za dobré ceny. Ušetríte tak a zostanú vám peniaze na exkluzívne ubytovanie alebo na nákup suvenírov a iných drobností. A kam sa vydať teraz? Máme pre vás pár senzačných tipov, ktorým sa jednoducho nedá odolať.

Cyprus za tie najnižšie ceny na trhu

Pokukujete po letnej dovolenke a stále neviete, kam by ste sa mali teraz vypraviť? V polovici júna je prakticky všade v okolí Stredozemného mora krásne a teplo, čiže možností je nespočetné množstvo. Skvelou voľbou je napríklad grécko-turecký ostrov Cyprus. Tento veľký ostrov, príhodne rozdelený na dve polovice, vás privíta prekrásnou prírodou, milými obyvateľmi a nekonečne dlhými plážami, ktoré vás úplne nadchnú. A ceny leteniek? Teraz ich môžete zohnať už od senzačných 68 €, čo sa skutočne oplatí.

Autor: Pedro SzekelyAutor: Pedro Szekely

Hurá na Malorku

Skvelou voľbou pre letnú dovolenku je samozrejme Španielsko, a to prakticky kedykoľvek. Teraz je v Španielsku a na španielskych ostrovoch prekrásne, preto neváhajte a začnite sa baliť. Svojou krásou vás bude lákať napríklad španielsky ostrov Malorka. Ten je známy pre svoje úchvatné pláže, tyrkysové more a malebné mestečká s historickými centrami. A letenky na ostrov Malorka? Teraz senzačných 49 €, čo je cena, ktorú jednoducho nemožno odmietnuť.

USA za babku

Už dlhé roky, možno snáď dokonca od kolísky, sa túžite pozrieť za „veľkú mláku“ a navštíviť Spojené štáty americké? Potom využite júnových leteniek a vydajte sa za prekrásnym dobrodružstvom ešte dnes. Teraz totiž zoženiete napríklad letenky do majestátneho mesta New York alebo Chicaga už od neuveriteľných 340 €. Ďalšou skvelou ponukou je tiež americký ostrov Havaj, kde sa ceny leteniek pohybujú okolo 456 €, a to vrátane všetkých letiskových poplatkov. Tak na čo ešte čakáte? Začnite sa baliť a hurá za dobrodružstvom do USA.

Najlacnejšie letenky ponúka pelikan.cz

Článok Lacné letenky, ktoré vždy potešia bol publikovaný 11. června 2017 v 16.45 v rubrike Letenky. Autorom článku je Veronika Sýkorová. Pre diskusiu slúži komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...