Ryanair alebo lacné letenky 5x inak

Tagy:  lietanie, dovolenka, pobyt, výlet, máj, lacné letenky, akciové letenky, ryanair

Sponzorované odkazy:

Ryanair alebo lacné letenky 5x inak

Lacných leteniek nájdete po celom internete veľmi veľa a než sa nazdáte, môžete ich mať kúpené. Celý proces zvyčajne trvá sotva pár minút. Áno, tak ľahké je dnes zájazd zaistiť. Avšak aj v prípade lacných leteniek sa majte na pozore. Veľakrát totiž skrývajú poplatky, ktoré nie sú v predaji uvedené a následne vás vyjdú možno ešte drahšie, než tie bežné. To však neplatí u leteckej spoločnosti Ryanair. Tá ponúka lacné letenky prakticky po celý rok, preto sa nebojte, že by ste ich preplatili. A kam sa s Ryanair vypravíte v máji? Máme pre vás pár výborných tipov.

Taliansko – Sicília – 44 €

Túžite vypadnúť z každodenného stereotypu ale neviete, kam sa vydať, aby vás víkendový pobyt alebo predĺžený víkend nestál celú výplatu? Potom sa vydajte s leteckou spoločnosťou Ryanair na Sicíliu. Tento taliansky ostrov vám ponúkne krásne počasie, temperamentné obyvateľstvo, kultúrne a historické dedičstvo a vynikajúce jedlo. Výletu rozhodne nebudete ľutovať. Cena leteniek vás navyše v máji vyjde na senzačných 44 €, a to vrátane všetkých letiskových poplatkov.

Kanárske ostrovy – Lanzarote – 70 €

Ďalšou skvelou voľbou na naozaj lacné letenky, ktoré jednoducho nemožno odmietnuť, sú letenky na prekrásny ostrov Lanzarote, nachádzajúci sa na Kanárskych ostrovoch. Tieto ostrovy ponúkajú prakticky po celý rok príjemné jarné počasie a tiež dych berúcu krajinu. Teraz vás navyše letenky od leteckej spoločnosti Ryanair budú stáť skvelých 70 €.

Autor: PrayitnoAutor: Prayitno

Cyprus – Paphos – 55 €

Tohtoročná zima bola veľmi chladná a predovšetkým naozaj dlhá. Nie je teda divné, že už máte chuť a predovšetkým potrebu sa poriadne ohriať a načerpať energiu zo slnečných lúčov. Využite akčných májových leteniek od leteckej spoločnosti Ryanair a vydajte sa na prekrásny cyperský ostrov Paphos. Cena leteniek je teraz skvelých 55 €.

Španielsko – Santander – 35 €

Kde vám bude úplne skvele a krásne prakticky po celý rok, je nesporne Španielsko. Táto horkokrvná krajina je plná slnečných lúčov a už v máji vám ponúka nefalšované letné počasie, na ktoré sa celý rok v Slovenskej republike tešíte. Akčné letenky od nízko nákladovej spoločnosti Ryanair teraz zoženiete za skvelých 35 €, tak neváhajte a zájdite si do španielskeho Santanderu.

Grécke ostrovy – Korfu – 65 €

A ak je vaším prianím len polihovať na pláži a užívať si nič nerobenie a slniečko, potom sa v máji musíte pozrieť na krásny grécky ostrov Korfu. Letenky kúpite takmer za babku a ubytovanie rovnako tak. Lacná dovolenka, ktorú si užijete, vás preto neminie.

Najlacnejšie letenky ponúka „pelikan.cz“

Článok Ryanair alebo lacné letenky 5x inak bol publikovaný 23. května 2017 v 00.00 v rubrike Letenky. Autorom článku je Veronika Sýkorová. Pre diskusiu slúži komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...