Kam sa vydať v apríli? Cestujte po celom svete

Tagy:  dovolenka, lietanie, pobyt, zájazd, apríl, cestovanie

Sponzorované odkazy:

Kam sa vydať v apríli? Cestujte po celom svete

Apríl je jeden z tých mesiacov, ktoré sľubujú teplejšie počasie a tým pádom veľa vonkajších aktivít, ktoré zahŕňajú aj cestovanie nielen po Slovensku. Ak ste boli celú zimu doma a prakticky ste „nevytiahli“ päty do zahraničia, potom sa nemožno čudovať, že máte už nutkavú potrebu sa trochu odreagovať a pozrieť sa aspoň do Českej republiky. Pozrite sa na najlepšie letenky v apríli a vydajte sa na dovolenku alebo aspoň na predĺžený víkend.

New York – 337 €

Už nejaký čas túžite po tom, že by ste si konečne splnili svoj sen a vydali sa do prekrásnej Ameriky? Možností, ktorú časť tohto kontinentu navštíviť je nespočetne veľa, preto sa orientujte podľa aktuálnych cien leteniek. Najvýhodnejšie letenky do Spojených štátov amerických teraz zoženiete za senzačných 337 €, a to konkrétne do majestátneho New Yorku. S leteckou spoločnosťou Tap Portugal zoženiete letenky za senzačných 337 €.

Ibiza – 61 €

Už koncom apríla môžete navštíviť mnoho prímorských oblastí, kde bude príjemné teplo a tak načerpáte energiu zo slniečka a užijete si kúpanie v mori. Skvelou voľbou je napríklad španielsky ostrov Ibiza. Ten je preslávený predovšetkým vďaka svojim nekonečným večierkom a akciám pre mladých a preto je dovolenka na Ibize najvhodnejšia práve pre mladých ľudí. Teraz zoženiete letenky na Ibizu za senzačných 61 €, a to s leteckou spoločnosťou Condor.

Autor: Jim BowenAutor: Jim Bowen

Kapverdské ostrovy – 162 €

Túžite po exotickej dovolenke, ale momentálne si nemôžete dovoliť zaplatiť za Thajsko, Srí Lanku niekoľko stoviek eur? Potom využite akčných leteniek na prekrásne a takisto exotické Kapverdské ostrovy. Tie vás teraz budú stáť senzačných 162 €, a to iba s leteckou spoločnosťou TUIfly.

Keňa – 216 €

Prekrásnu dovolenku si môžete samozrejme užiť aj v Afrike. Egypt alebo Tunis sú klasikou a mnohí z vás tieto oblasti príliš nepreferujú kvôli úmornému teplu a tiež kvôli úplnému minimu prírody. Výnimkou je však Keňa, ktorá sa stala jednou z najobľúbenejších turistických destinácií. V Keni nájdete prvotriedne hotelové komplexy, v ktorých sa budete mať ako v bavlnke. Čaká vás tiež prekrásne more, pláže, príroda a jednoducho všetko, čo by ste od ideálnej letnej dovolenky mohli čakať. Vydajte sa odpočívať do Kene už dnes, a to za senzačných 216 €. Vydajte sa na cesty s leteckou spoločnosťou Condor.

Najlacnejšie letenky ponúka pelikan.cz

Článok Kam sa vydať v apríli? Cestujte po celom svete bol publikovaný 5. dubna 2017 v 13.00 v rubrike Letenky a Lietanie. Autorom článku je Veronika Sýkorová. Pre diskusiu slúži komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...