S British Airways do celého sveta

Tagy:  lietanie, dovolenka, pobyt, zájazd, akčné letenky, last minute, apríl, British Airways

Sponzorované odkazy:

S British Airways do celého sveta

Jar je ideálnym obdobím pre cestovanie a nové zážitky. Ak ste počas celej zimy boli doma a nedostali ste sa ďalej, než na vianočné nákupy do Budapešti alebo Viedne, potom je na čase zase vycestovať za hranice republiky. Využite lacných aprílových leteniek leteckej spoločnosti British Airways a vydajte sa napríklad do Los Angeles a Štokholmu. Letenky vás navyše vyjdú na super cenu.

British Airways je jednou z najväčších a najuznávanejších leteckých spoločností na svete. Ak sa bojíte lietať a vyberáte si len osvedčeného dopravcu, potom je práve British Airways tou správnou voľbou, ako byť v bezpečí a v komforte. S aerolíniami British Airways sa pozriete prakticky do celého sveta a tento mesiac navyše za skvelé ceny.

Los Angeles – 377 €

Ak sa v tomto mesiaci plánujete pozrieť o niečo ďalej, než len do európskych destinácií, potom k tomu využite práve mesiac apríl. Teraz sa totiž s leteckou spoločnosťou British Airways môžete pozrieť napríklad do amerického Los Angeles, a to už za super cenu 377 €. Cena je vrátane spiatočného letu a všetkých letiskových poplatkov.

Autor: Kevin StanchfieldAutor: Kevin Stanchfield

Chicago – 325 €

Ďalšou prekrásnou oblasťou Ameriky, ktorá vás okamžite nadchne a učaruje vám na dlhšiu dobu, je nesporne Chicago. Toto mesto sa pýši najväčšou koncentráciou zelene v Amerike a tiež sa preto prezýva veterné mesto, z čoho mesto tiež ťaží, čo sa týka energie. Do Chicaga sa teraz s leteckou spoločnosťou British Airways pozriete za výbornú cenu 325 €, a to vrátane letiskových poplatkov a spiatočného letu.

Montreal – 382 €

Pokiaľ Vám Spojené štáty americké nie sú až tak blízke, že by ste ich teraz museli nutne navštíviť alebo ich máte tak preskúmané, že by ste sa radi posunuli o kúsok vyššie, potom sú tu akčné letenky do Kanady. Kanada sa pýši prekrásnou krajinou, až panensky nedotknutou, ktorá rozhodne stojí za zmienku a návštevu. Tunajšie mestá sú kozmopolitné, vyspelé a sú to naozajstné metropole so všetkým. Navštívte impozantný Montreal už za senzačných 382 €, a to vrátane spiatočného letu a všetkých poplatkov na letisku.

Šanghaj – 365 €

Ďalšou oblasťou, ktorá na vás čaká za super ceny nielen v apríli, je napríklad majestátny Šanghaj. Toto čínske mesto je preplnené kultúrnymi a architektonickými pamiatkami z dávnej minulosti, čiže nudiť sa tu rozhodne nebudete. Pozrite sa do Šanghaja už teraz, a to za skvelých 365 €, vrátane spiatočného letu a poplatkov.

Článok S British Airways do celého sveta bol publikovaný 3. dubna 2017 v 08.15 v rubrike Letenky a Lietanie. Autorom článku je Veronika Sýkorová. Pre diskusiu slúži komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...