Používate zastaralý prehliadač, stránka sa nemusí zobraziť správne, môže sa zobrazovať pomaly, alebo môžu nastať iné problémy pri prehliadaní stránky. Odporúčame Vám stiahnuť si nový prehliadač tu.
Ako si sa spoznaal.jpg
Foto: Bux.sk
21. mája 2024 PR správyKultúraKnihy od PRservis.skSITA Diskusia()

Naozaj chlapi myslia len na sex? Ako vnímajú vzťah a nás, ženy?

21.5.2024 – Peter zažil v priebehu pár rokov šesť šialených rande a tak si povedal, že z toho musí vzniknúť kniha. A už prvé riadky naznačujú, že pôjde o inú romancu, na aké ste dámy zvyknuté.

Ako si sa spoznala je príbehom o tebe, o mne a o nás dvoch. Sú to moje spomienky na to, ako sme sa prvý raz spolu rozprávali, na naše začiatky, tvoje úsmevy, na všetko… Hoci sa poznáme už dlho, uvedomil som si, že som ti o tom vlastne nikdy nepovedal.

V ktorej stanici svojej cesty som však zbadal tú malú bočnú cestičku, ktorá sa zjavila odnikiaľ, nenápadne sa približovala, až bolo úplne jasné, že sa raz pripojí k tej mojej? Jasné, už viem! Bol to deň, keď som podľa svojich výpočtov prekonal mužský svetový rekord v počte ranných prezlečení. A podľa dostupných znamení som absolútne nemal vystrčiť päty z domu.
Bol to deň, keď sme sa spoznali…

Príbeh Ako si sa spoznala je o všetkých podobách, ktoré má vzťah dvoch ľudí. Bláznivé nápady, spontánne výlety, stavy opitosti, trápne chvíle pri spoznávaní rodičov, temné chvíľky, vzťahová rutiny, či odlišnosti, ktoré sa nedajú prekonať.
Tak vyskúšajte túto veľmi zaujímavú novinku od Petra Rúfusa, vtipný chlapský pohľadom na ľúbostný vzťah muža a ženy.

„V príbehu som prišiel s odlišným formátom. Odmietol som písať o ŇOM či o NEJ. Na to bol môj príbeh príliš osobný. Preto ti tykám a rozprávam ti o tom, ako si sa spoznala. Ako si ja spomínam na naše začiatky, na tvoje úsmevy, na všetko. Na celé to zamotané klbko, akým vzťah dvoch ľudí môže byť. Rozprávam ti o tom, čo sme spolu prežili a popri tom som dostal ešte pár nápadov, ako príbeh odlíšiť od tuctu ostatných,“ prezrádza Peter Rúfus.

Nepáčila sa mu predstava súvislého 200-stranového textu. Žijeme v modernej dobe a keďže časť vzťahu sa odohráva v textových správach, prečo to nepoužiť v knihe? A tak v príbehu nájdete aj ich digitálnu komunikáciu.
„Alebo prečo nepovedať, čo si chlap skutočne myslí o vzťahu, láske a to počas toho, čo jeho slová a činy hovoria iné? Robí to predsa každý, tak prečo to skrývať? Často je práve to reálnejšie ako tá fasáda. A tak vznikol osobitý príbeh nielen o láske a motýlikoch v žalúdku ale o všetkých stránkach, ktoré vzťah dvoch ľudí prináša,“ dodáva autor.

Milan Buno, knižný publicista

Informačný servis

K téme

Čo spravíte, keď vašu chybu vidí viac ako milión ľudí? Tajomná dračia škola. Nová fantasy séria, ktorá vás nadchne!

Témy

Diskusia

Najčítanejšie za 24 hodín

Z kategórie Knihy

SITA.sk

© Použitie akýchkoľvek materiálov z tejto stránky je dovolené bez obmedzení.