Foto: TV Markíza (press)

V obľúbenom seriáli sa opäť vyskytli chyby.

S obľúbenosťou prichádza aj kritika. To sa odrazilo aj na seriáli Dunaj, k vašim službám, ktorý síce mnohí diváci považujú v súčasnosti za najlepší, no zároveň v ňom neustále hľadajú chyby.

Článok pokračuje pod videom ↓

Ako sme vás už predtým informovali v článku, seriál Dunaj, k vašim službám už v minulosti čelil kritike pre nepresnosti, ktoré sa s dobou, v ktorej sa odohráva, rozhodne nezhodovali. Zabúdať pritom netreba ani na bizarné scény, pri ktorých diváci len nechápavo krútia hlavou. Hoci sme vám ich už zopár v článku zhrnuli, tentoraz je ich viac a všimli si ich len pozorní diváci.

Foto: TV Markíza (press)

Nezmyselné cviky

Postava Antona Holubca patrí v Dunaji k tým najmenej obľúbeným, hoci, ako sme vás informovali v článku, je tu ešte jedna postava, ktorú diváci neznášajú ešte viac. Napriek tomu si ho diváci viac než pozorne všímajú, a tak im podľa informácií Nového času neunikol detail, ktorý vôbec nepôsobí realisticky.

Síce už Holubec nie je v ohrození života a po strelnom poranení sa prebudil v nemocnici, guľka zasiahla miechu a spôsobila, že si vôbec necítil nohy. Čaká ho tak dlhé zotavovanie, ktoré pôsobí viac než komicky, keďže riaditeľ obchodného domu dostal od lekára cviky na nohy, ktoré má každý deň trénovať. Ako to však má robiť, keď si ich necíti?

Tieto cviky, ako si všimli pozorní diváci, totiž môže vykonávať len niekto, kto má funkčné nohy a dokáže nimi pohybovať. To však nie je všetko.

Kľúč na zlej strane

Uložiť článok

Najnovšie články