Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Kolčák v Poprade ako ambasádor a s novou Škodou Fabia RS Rally2

Monday, 20. 05. 2024 - 16:44, Miroslav Majláth   

Kolčák v Poprade ako ambasádor a s novou Škodou Fabia RS Rally2

Martinčan Róbert Kolčák sa v rámci 51. Liqui Moly Slovakia Rallye Tatry 2024 predstaví v úlohe ambasádora tejto súťaže a navyše aj s novou Škodou Fabia RS Rally2.

 

T. Szabosi;jm1a7728.jpg

Pre viac ako stovku prihlásených súťažných posádok pripravil organizátor 51. Liqui Moly Slovakia Rallye Tatry 2024 jednoetapovú súťaž zaradenú do seriálov CEZ v rally, CEZ Historikov, MMSR a MSR Slovenska v rally, SRP a RRP.

T. Szabosi;jm1a9081.jpg

Súťaž odštartuje v dňoch 24. – 25.5.2024 v Poprade a jeho okolí. V priebehu prvého dňa (24.5.2024) čakajú na súťažiacich nielen tradičné preberania a obhliadky tratí, ale vo večerných hodinách aj absolvovanie mestskej rýchlostnej skúšky. Tá má dĺžku necelých dvanásť kilometrov a súťažiaci ju absolvujú za tmy.

T. Szabosi;balc0481.jpg

Po krátkom oddychu všetkých v sobotu (25.5.2024) je pre súťažiacich pripravená dvojica meraných úsekov, ktoré absolvujú celkovo trikrát. Tieto rýchlostné skúšky sa nachádzajú v Kežmarskom okrese, konkrétne v Spišskej Magure. Na súťažiacich tu budú číhať nástrahy vo forme rýchlych, ale aj technických, či poriadne úzkych úsekov. Navyše všetci musia počítať aj s meniacim sa povrchom pričom ich čakajú asfaltové úseky s horším, ale aj výborným povrchom a miestami aj šotolina. Ak vezmeme v úvahu náročné stúpania, či klesania v spojitosti s náročnými vracákmi, je jasné, že táto rally súťaž bude pre všetkých veľmi náročná.

T. Szabosi;balc2027.jpg

Čo sa týka Chooligan Racing Teamu a Róberta Kolčáka, ten sa predstaví v Poprade premiérovo a navyše aj v novej úlohe, ako ambasádor 51. Liqui Moly Slovakia Rallye Tatry 2024. Pri absolvovaní súťaže bude Roba v tomto prípade sprevádzať Emil Horniaček, s ktorým Robo absolvoval začiatkom sezóny dvojicu súťaží v Rakúsku. Obaja pritom premiérovo usadnú do vozidla najnovšej špecifikácie Škoda Fabia RS Rally2.

T. Szabosi;jm1a9416-1.jpg

„Úvod sezóny v Slušoviciach sme zvládli dobre a brali sme tretie miesto absolútneho slovenského poradia. Na Rallye Tatry by som rád zase bodoval poriadne vysoko, ale netreba predbiehať. Na súťaž v Poprade sa už veľmi teším, ale viem že bude aj poriadne náročná. Pre mňa to bude zároveň aj nová skúsenosť, ambasádorom súťaže som ešte nikdy nebol, takže to bude niečo nové. Ale ja novinky mám rád, veď ďalšou novinkou bude najnovšia špecifikácie vozidla Škoda Fabia RS Rally2, s ktorou pôjdeme prvú súťaž. Chcel by som poďakovať organizátorom 51. Liqui Moly Slovakia Rallye Tatry 2024 za ponuku robiť tejto súťaži ambasádora. Beriem túto funkciu s veľkou pokorou a cťou. Verím, že aj partneri Chooligan Racing Teamu budú spokojní. Ja im ďakujem za podporu. Verím, že sa nám na súťaži pod tatranskými končiarmi bude dariť a všetkým fanúšikom urobíme radosť. Vidíme sa v cieli,“ povedal Robo Kolčák.

Chooligan Racing Team

O tom, ako sa bude dariť posádke Chooligan Racing Teamu, Robovi Kolčákovi a Emilovi Horniačekovi a ich Škode Fabia RS Rally2, tak o tom vás budeme informovať po dojazde do cieľa 51, Liqui Moly Slovakia Rallye Tatry 2024.

Miro Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri