Pondelok3. jún 2024, meniny má Karolína, Kevin, zajtra Lenka

Michal David zmenený na nepoznanie: Brutálne SCHUDOL... FOTO Je ľahší o 20 kíl!

Michal David Zobraziť galériu (2)
Michal David (Zdroj: Jan Zemiar)

PRAHA - Tak toto už áno! Aj napriek tomu, že Michal David je už šesťdesaitnik, rozhodol sa na sebe zamakať. Populárny muzikant zmenil životný štýl a aktuálne je ľahší o kilogramov. To musíte vidieť!

Umelec svoju novú formu predviedol na nedávnom koncerte. A fanúšikovia sa nestačili čudovať! David vyzerá akoby omladol a evidentne je so sebou nesmierne spokojný. Čo ho viedlo k tomu, že sa rozhodol chudnúť? „Jazdím teraz natáčať do štúdia v Londýne a tam tie hviezdy ako Blunt alebo Williams vyzerajú fakt dobre! Tak som si hovoril – aha, to nejde, ja tu reprezentujem našu republiku, tak musím tiež trochu vyzerať," prezradil pre blesk.cz. 

Galéria: Michal David

Dať dole 20 kilogramov vraj nebolo až tak náročné, ako sa môže zdať. Za všetkým stojí zmena stravovacích návykov. „Nastavil som si, že nebudem jesť prílohy a sacharidy. Jem jednoducho viac mäsa, bielkoviny, vlákniny, veľa šalátov, ovocia...,“ vysvetlil a dodal, že vylúčil aj niektoré druhy alkoholu „Môžem si dať dokonca aj víno! Zrušil som pivo a tvrdý alkohol, takže to zrazu išlo celkom dobre,“ priznal Michal David, ktorý podľa všetkého plánuje chudnúť aj naďalej. 

To, ako výrazne sa zmenil a ako teraz vyzerá, si môžete pozrieť v našej galérii vyššie! 

Michal David zmenený na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Topky.sk)

 

Viac o téme: Michal David
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu