Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Vrchy

Oždianske serpentíny 2024 pod záštitou ministra cestovného ruchu a športu SR

Monday, 20. 05. 2024 - 09:49, Miroslav Majláth   

Oždianske serpentíny 2024 pod záštitou ministra cestovného ruchu a športu SR

Po zahraničných podujatiach, ktoré sú zaradené do slovenského šampionátu pretekov automobilov do vrchu sa presne v polovici mesiaca jún sa presunú jazdci do obce Ožďany.

 

T. Szabosi;asf75671-3.jpg

Tu odštartuje v poradí už dvanásty ročník Oždianskych serpentín. Organizátor má vybavené všetky povolenia, ale aj iné potrebné podklady pre úspešné odštartovanie podujatia. V týchto dňoch sa dolaďujú Zvláštne ustanovenia, ktoré sú Alfou a Omegou každého motor športového podujatia. Tie budú predstavené samostatne, pričom v momente ich predstavenia bude spustené aj prihlasovanie súťažiacich.

T. Szabosi;asf78262-1.jpg

Prvou dobrou správou je, že záštitu nad podujatím prevzalo Ministerstvo cestovného ruchu a športu Slovenskej republiky na čele s ministrom vlády Slovenskej republiky pánom Dušanom Keketim.

T. Szabosi;asf77234.jpg

Druhou dobrou správou je, že organizátor so záštitou zároveň zverejnil aj oficiálny plagát a logo podujatia.

XII. Oždianske serpentíny 2024

XII. Oždianske serpentíny 2024 odštartujú v dňoch 14. – 16.6.2024 ako piate kolo deväť kolového seriálu, pričom súťažiaci budú bojovať o dvojnásobnú porciu bodov v rámci ôsmeho a deviateho bodovaného dňa. Na štart sa postavia účastníci Medzinárodných a národných Majstrovstiev Slovenska v pretekoch automobilov do vrchu 2024, rovnako o body budú bojovať aj historici v rámci svojho slovenského šampionátu a na trati nebudú chýbať ani súťažiaci v rámci Slovenského kopcového poháru.

Miro Majláth
tlačový tajomník
XII. Oždianske serpentíny 2024



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri