Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Prominentný doktor Bubán odhalil lekárske tajomstvo: TÝMTO sa liečim ja a funguje to!

Miloš Bubán v Indii
Miloš Bubán v Indii (Zdroj: archív MB)

BRATISLAVA – Lekár Miloš Bubán je vášnivý cestovateľ. Doma neobsedí ani chvíľu, pretože rád spoznáva nové krajiny či zákutia Slovenska.

Poznáme ho ako bývalého televízneho hlásateľa, neskôr ako moderátora. Miloš Bubán je však vyštudovaný lekár, ktorého hobby je cestovanie. Navštívil už 132 štátov a má v pláne vidieť aj ďalšie. Najnovšie sa chystá do západnej Afriky, kde chce navštíviť asi tri krajiny. Zoznam precestovaných a takpovediac zaškrtnutých štátov je teda bohatý. „Teraz si zase tri zaškrtnem, dúfam. Ale v auguste ma čaká severné Macedónsko, takže tým pádom si v tomto roku odškrtnem aj celý Balkán“, s úsmevom vraví Miloš, ktorý nevydrží doma ani cez víkend.

„Mne keď povedia, poďme do Trnavy, som úplne happy, lebo zmením miesto… dodáva mi to veľa energie“, priznáva lekár, ktorý sa potrebuje odreagovať od zodpovednej a náročnej práce. „Musím aj ja ten kufor bolestí a starostí, čo mi tam ľudia vysypú, niekam odovzdať, ale neodovzdám ho niekomu druhému, ale ho vysypem počas týchto ciest, psychicky sa očistím…“ A keby si mal niektorú z tých 132 krajín, ktoré navštívil, vybrať za svoj domov, ktorá by to bola?

Prominentný doktor Bubán odhalil lekárske tajomstvo: TÝMTO sa liečim ja a funguje to! (Zdroj: NL/TH)

Viac o téme: CestovanieMiloš Bubán
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu