Presunúť na hlavný obsah

Čo robia najkrajšie deti sveta dnes? Ava a Leah Clements, či Thylane Blondeau poriadne vyrástli a zrejme by ste ich už nespoznali

Zahraničné celebrity

Už pred rokmi boli považované za najkrajšie deti sveta a dodnes žnú jeden úspech za druhým. Čo robia krásky, ktoré si získali popularitu v útlom veku dnes?

Thylane Blondeau

Je mladá, krásna a úspešná. Thylane Blondeau žne jeden úspech za druhým od svojich 4 rokov. V roku 2006 ju Vogue Enfants zvolili za Najkrajšie dievča na svete a to bol začiatok jej skvelej kariéry. Dodnes ju prirovnávajú k Brigitte Bardot, či Kate Moss. Hoci má len 23 rokov, jej majetok sa odhaduje na viac ako 4 milióny eur. Stala sa múzou viacerých návrhárov.

Pravidelne predvádza pre Dolce & Gabbana, L'Oréal a Versace. Má tiež vlastnú značku oblečenia a hrala aj vo filme Belle & Sebastian: Dobrodružstvo pokračuje. Vo voľnom čase rada tancuje, veľa cestuje, je šťastne zamilovaná a ako sama hovorí, žije svoje sen. 

"Thylane, ktorá skutočne inšpiruje tisíce a tisíce mladých žien, je hlasom generácie, ktorá trávi viac času spájaním sa navzájom než ktorákoľvek generácia pred ňou a zdieľaním obrázkov viac ako slovami. Táto nová generácia hlboko potrebuje ambiciózne modelky, ktoré pretvoria a ovplyvnia krásu prostredníctvom svojej kreativity a štýlu," povedal Pierre-Emmanuel Angeloglou, prezident globálnej značky L'Oréal.

Mohlo by vás zaujímať: Kim Kardashian ako herečka: Jej herecká kariéra bude vraj pokračovať v tomto ženskom filme

Ava Marie a Leah Rose Clements 

Ava a Leah sú v kategórii najkrajších dvojičiek sveta. Tieto dievčatká svoju kariéru začali v 7 rokoch. Dnes sú populárnymi influencerkami a modelkami. 

"Keď dievčatá začali fotiť, nevedela som o tom absolútne nič. Pred podpísaním zmluvy s mojimi deťmi som nerobila žiadny prieskum s agentami. Dôverujem tým, o ktorých som mala pocit, že majú v priemysle oveľa viac skúseností a o ktorých som si myslela, že by mňa a moje dievčatá mohli viesť správnym smerom. Z väčšej časti sme mali šťastie, že sme našli úžasných ľudí, ktorí nám dali veľa skvelých rád," prezradila ich mama.

Aktuálne navrhujú vlastnú kolekciu oblečenia a šperkov. No a vidieť ste ich mohli na titulkách Harpers Bazaar Brazil, Vogue, Vanity Fair Italia. Dokonca pracovali pre značky ako Skechers, Old Navy, Nike, Disney, Hurley, Mattel, Levis, či Target. Naozaj sa im v showbiznisovom svete darí!

Čítajte tiež: Tieto veci ste o Kim Kardashian (ne)vedeli: Jej vzorom je Jennifer Lopez, má fóbiu z fotiek od paparazzov a jej najkratšie manželstvo trvalo 72 dní