Presunúť na hlavný obsah

Plisované športové sukne sú veľmi hot: Stylingy, v ktorých sa budete cítiť počas aktivity štýlovo a žensky

Fitness

Jedným z najväčších trendov v športovej móde sú aktuálnu sezónu plisované sukne. Už sa nenosia len na tenis, ale postupne sa dostávajú aj do bežných stylingov.

Outdoorové aktivity nás lákajú čoraz viac a s nimi aj športové kúsky z najnovších kolekcií. Jedným z neutíchajúcich hitov je jednoznačne plisovaná športová sukňa, nadkolienky a celkovo veľmi ženský štýl obliekania. Čím lepšie sa budete vo svojom tele cítiť, tým viac vás bude šport baviť. 

Inšpirujte sa: Tenisky, ktoré sa budú nosiť na jar 2024: Tieto jedny spôsobili vo svete ošiaľ a ženy si ich obúvajú naozaj ku všetkému

Športové podprsenky bez tielka

Donedávna sa nosili ako spodná vrstva pod tielko, dnes je móda odvážnejšia a strihy premakanejšie. Funkčná podprsenka, ak má pekné dizajnové prevedenie, dokáže pôsobiť ako top. Jednoduchosť a línie prispôsobené ženským krivkám, ktoré im lichotia a nedeformujú, dokážu pomôcť vizuálne zatraktívniť celkový dojem.

Plisovaná športová sukňa 

Plisovaná sukňa compressive od našej obľúbenej značky Oysho je skvelým kúskom športového šatníka. Tento kúsok sa donedávna spájal výsostne s tenisom, dnes je všetko inak. Jeho univerzálnosť a ženskosť mu zabezpečili popularitu aj mimo tenisových kurtov a postupne sa dostáva aj do bežných športových stylingov.

Športové nadkolienky

Doplnok, ktorý za málo peňazí  urobí veľa. Športové nadkolienky alo sú takou čerešničkou na torte v prípade športových outfitov. Na ženách pôsobia veľmi sexy a celkovo podtrhnú výsledný styling. Nebojte sa ich nosiť, zamilujete si ich. 

Neprehliadnite: Do fitka, aj do mesta: Športové outfity, ktoré sú zostavené podľa najnovších trendov zo svetových metropol