Zelená dohoda (Green deal) nemá s ekológiou nič spoločné. Je to progresivistická ideológia vedúca k hospodárskemu úpadku a horšej ekológii. V eurovoľbách nevoľte PS, lebo skončíte ako žobráci!

Medicínske autority tvrdia, že 90% populácie náhle trpí záhadným srdcovým syndrómom


Print Friendly, PDF & Email

Medicínske autority tvrdia, že 90% populácie náhle trpí záhadným srdcovým syndrómom

(Ethan Huff, Natural News) Nový výskum otriasol medicínskym establišmentom. Podľa získaných údajov ohromujúcich 90% populácie Spojených štátov amerických dnes trpí srdcovým ochorením, ktoré v mnohých ohľadoch vyzerá ako poškodenie orgánu hrotovým proteínom z „vakcín“ proti Covidu-19.

V októbri minulého roka zverejnila Americká srdcová asociácia (AHA) správu o meniacej sa povahe kardiovaskulárnych ochorení, ktoré sa prekrývajú s ochorením obličiek, cukrovkou 2. typu a obezitou.

Americká srdcová asociácia po prvýkrát definovala prekrývanie týchto zdravotných stavov ako kardiovaskulárno-obličkovo-metabolický (CKM) syndróm. Každý tretí dospelý žijúci v Spojených štátoch amerických má najmenej tri a často aj viac rizikových faktorov, ktoré prispievajú k CKM.

Tento syndróm ovplyvňuje každý hlavný orgán v tele, vrátane srdca, mozgu, obličiek a pečene, pričom najhoršie poškodenie nastáva v cievach, srdcovom svale a kardiovaskulárnom systéme.

Čokoľvek prispieva k syndrómu CKM, či už ide o hrotové proteíny alebo expozície iným toxickým látkam, urýchľuje rýchlosť hromadenia tuku v tepnách, čo môže viesť ku krvným zrazeninám.

Negatívne sú ovplyvňované aj elektrické impulzy v srdci. Medzi ľudí najviac ohrozených rozvojom syndrómu CKM patria muži a starší dospelí vo všeobecnosti.

Strážte si svoje srdce!

Existujú rôzne štádiá syndrómu CKM, ktoré lekárska profesia momentálne používa na posúdenie jeho závažnosti. Deväť z 10 Američanov majú v súčasnosti prvé alebo vyššie štádium, zatiaľ čo 15% sa kvalifikuje na „pokročilý“ CKM syndróm.

Hoci technicky existuje od roku 2011, syndróm CKM je stav, ktorý sa časom zhoršuje. V súčasnosti ho má viac ľudí ako kedykoľvek predtým, čo by mohlo poukazovať na covidové „vakcíny“ ako na hlavný prispievajúci faktor.

Až 90% miera diagnostikovania zdravotného stavu, ktorý postihuje viacero orgánov súčasne, si vyžaduje hlbokú, premyslenú a komplexnú reflexiu v rámci lekárskej komunity.

„Je potrebná rozsiahla mobilizácia zdrojov, podobná ako bola nasadená počas hromadnej očkovacej kampani proti covidu, s cieľom odhaliť základné príčiny tohto ochorenia,“ píše Ben Bartee pre Armageddon Prose.

Liečba osteoporózy

„…pokiaľ, samozrejme, zdravotná starostlivosť nie je prvoradým cieľom inštitucionalizovanej korporátnej zdravotnej starostlivosti, ktorú presadzujú vládne orgány a medicínsko-farmaceutický priemysel.“

Bartee verí, že covidové „vakcíny“ sú len jednou zložkou, ktorá vysvetľuje prudko stúpajúci výskyt syndrómu CKD. Medzi ďalšie patria veci ako toxické potraviny a kontaminovaná voda z vodovodu, ktoré sú v Spojených štátoch amerických pomerne bežné.

Chemický a farmaceutický priemysel, ako zvyčajne, vynakladajú nula dolárov na riešenie tohto problému. Lekárske časopisy väčšinou odmietajú hovoriť o skutočných príčinách, čo je dobrá správa len pre vedúcich pracovníkov a akcionárov spoločností ako Pfizer alebo Moderna.

„Cent prevencie ušetrí euro liečby – tento fakt predstavuje kliatbu pre obchodný model tohto odvetvia, takže to, čo dostávame, je inverzná paradigma,“ hovorí Bartee.

Reakcie ľudí na nové zistenia

V komentároch k Barteeovmu článku jedna osoba napísala, že syndróm CKM sa pravdepodobne výstižnejšie nazýva syndróm Pfizer alebo syndróm Moderna, čo je odkaz na mRNA (modRNA) injekcie proti covidu od dvoch farmaceutických gigantov.

„Nikto už nikdy nebude veriť lživým ‚odborníkom‘ ani nájomným vrahom v oblekoch či bielych laboratórnych plášťoch,“ pridal sa v komentároch ďalší čitateľ.

„VŠETCI sú spolupáchatelia na HROMADNÝCH VRAŽDÁCH svojich krajanov, žien, detí a dokonca aj nenarodených. VŠETCI sú spolupáchatelia na zločinoch proti ľudskosti a budú nevyhnutne čeliť SPRAVODLIVOSTI,“ reagoval iný komentátor.

Najnovšie správy o ochoreniach srdca a o tom, ako ho chrániť, nájdete na stránke Heart.news.

Stop Candida

Autor: Ethan Huff, Zdroj: naturalnews.com, Spracoval: Badatel.net

Súvisiace články


Odoberajte nové články na email!

Ušetrite čas a prihláste sa na odoberanie nových článkov priamo do vašej emailovej schránky:

Naša garancia: Nikdy Vám nepošleme spam a kedykoľvek sa môžete odhlásiť.



Upozornenie: Tento článok je názorom jeho autora. Zdravotné rady v žiadnom prípade nenahrádzajú konzultáciu ani vyšetrenie lekárom. Príspevky a komentáre pod článkom môžu vyjadrovať postoje, ktoré sa nemusia zhodovať s postojmi redakcie.

 

Komentáre

  1. „„Nikto už nikdy nebude veriť lživým ‚odborníkom‘ ani nájomným vrahom v oblekoch či bielych laboratórnych plášťoch,“ pridal sa v komentároch ďalší čitateľ.“ – presne naopak – ľudia nepotrebujú vedieť ale veriť! Z kovidu sa stalo náboženstvo a to potrebuje svojich kazateľov v bielych plášťoch. A ako môžeš ísť k lekárovi, keď mu neveríš?

  2. Na Fica zaútočila organizovaná skupina
    https://www.youtube.com/watch?v=nomAGUM8fgI

    Toto nie je poplašná správa, ale fakt; Na Slovensku sa chystá prevrat, je v tom zainteresovaných niekoľko tisíc ľudí, biele plášte nevynímajúc. Je potrebné zatýkať všetkých podozrivých, aby im ten prevrat nevyšiel. Začať by sa malo lipsteinom.

    • Je dobré sledovať tých smerskovy, ktorí sú vo verejných funkciách a nejaký krátky čas – pár dní pred útokom na Fica výrazne zmenili svoje správanie… napríklad nečakane zložili funkciu….

    • Vladimír:

      Prihláste sa a potvrďte svoj vek … to je osud liniek čo sem dávate.
      To je také ťažké napísať to pár vetami?

      Po stranách útočníka sa o zábrany opierali dvaja veľký chlapi a mali očný kontakt s útočníkom aj pred útokom. Preto sa ochranka nemohla dostať cez zátarasy.

      • Miroslav Čižmár

        Ak sú za tým tajné služby cudzích štátov, tak čo by docielili smrťou Fica? Čaputová by mohla vymenovať úradnícku vládu, ale čo by sa tým dosiahlo?

        • Tiež by ma zaujímalo o čo ide. Čapútová končí 15. júna, to sú ešte 4 týždne.
          Potichu prejde pandemická zmluva.

          • Miroslav Čižmár

            Neratifikuje to parlament?

          • Vraj to len Žilinková odhlasuje podľa vlastného uváženia v pandemickej komisii voľakde na západe. Súčasťou zmluvy sú aj akékoľvek zmeny, ktoré už netreba odsúhlasovať.

            Takáto zmluva je neplatná v každom právnom štáte.
            1) Nemožno ju odsúhlasiť (podpísať) v cudzom mene bez súhlasu dotyčného. Napríklad ja som na také niečo nedal súhlas a preto sa ma nemá týkať.
            2) Nemožno súhlasiť s neznámymi zmenami do budúcnosti. Pretože platí to len čo je v zmluve. To je ako všeobecné podmienky banky ktoré si v budúcnosti mení. Je to neplatné.

            Ale čo sa čudujeme? Samý podvod a násilie na tomto svete.

        • Máš to pomýlené. Z. Čaputová by nemohla vymenovať po úmrtí R. Fica úradnícku vládu, tak ako ju nemohol vymenovať po smrti Kuciaka a Ficovej demisii A. Kiska. Vymenovanie úradníckej vlády by bolo možné až po rozpade vládnej koalície, resp. po strate jej väčšiny v parlamente.
          O účasti západných, prípadne ukrajinských, tajných služieb sa dá pochybovať, nakoľko R. Fico atentát prežil. Otázne je, či atentátnik nebol na atentát „naprogramovaný“ (napr. hypnoticky).
          Ochranka premiéra nemá vysokú úroveň. Ak by takú ochranku mal napríklad V. Putin, tak je už dávno mŕtvy.

          • Miroslav Čižmár

            Prezident môže poveriť zostavením vlády kohokoľvek.

          • Miroslav Čižmár

            Aj tak to nedáva zmysel. Čo tým malo byť dosiahnuté? Vyzerá to ako predvolenný marketing strany Demokrati. Možno sa počítalo s tým, že strelec zomrie spolu s obeťou. Potom sa strelec v médiách vykreslí ako úbohý dôchodca, básnik, proruský sympatizant Slovenských brancov, ktorému Fico nesplnil predvolebné sľuby.

          • M. Čižmár, poveriť hocikoho zostavením vlády a vymenovať úradnícku vládu je veľký rozdiel. Podľa takejto úvahy by prezident nemusel rešpektovať výsledok parlamentných volieb a smel by vymenovať hoci aj hneď po voľbách svoju úradnícku vládu …

          • Miroslav Čižmár

            Zamýšľam sa nad tým, aký zmysel by mal atentát na Fica, keby bol organizovaný tajnými službami, alebo organizovanou skupinou. Tajné služby nedávajú zmysel, lebo úradnícka vláda nedáva zmysel, a strelec nekonal sám, mal komplicov, ktorí držali zábradlie. Aký zmysel má atentát pre organizovanú skupinu? Možno je to súčasť volebnej kampane strany Demokrati, ktorá na seba potrebuje upozorniť, rozpútať vášne ako pri Kuciakovi.

        • Tandém Fico Orbán! Protivojnová liga na Ukrajine.

    • Pozornost lidí je upoutána na událost co se stalo ficovi… Otázkou je co se děje „za zády sledovatelů fica“….

      mě zaujalo prohlášení „nutelky“

      16.05 14:12

      Radi počujeme správy, že stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, a všetci mu prajeme, aby sa naďalej zlepšoval. Vo štvrtok to povedal český premiér Petr Fiala.

      Aktuálna situácia je podľa neho príležitosťou, aby sa politici zamysleli nad svojimi výrokmi, informuje spravodajkyňa TASR v Prahe.
      https://www.hlavnespravy.sk/category/nazivo/page/4

  3. Záhada lidského srdce (není to pumpa) – CZ DABING
    https://odysee.com/@otevrisvoumysl:7/zahada-lidskeho-srdce-neni-to-pumpa-cz-dabing:e

  4. Posel budoucnosti CZ
    https://odysee.com/@Postovna_Litomerice:e/Posel-budoucnosti-CZ:c
    ——————-
    Postapokalyptický /prediktívny/ film po veľkej občianskej vojne v USA v súčasnosti. S Kevinom Kostnerom. Keď to nepôjde prehrať – treba stiahnuť a prehrať u seba.

  5. 100 dní pokoja je príprava na prevrat.

  6. Fico bol začiatkom tohto roka na WEF v Davose a isto tam dostal inštrukcie ohľadom budúcej „pandemickej dohody“,ktorá by sa mala už onedlho schváliť,aj ohľadom digitálnej meny a identity,aj imigračného paktu a ďalších bodov Agendy 2030, čiže tzv.Veľkého Resetu, o ktorom snívajú okrem Schwaba aj ďalší bohatí psychopati ,pedofili a zvrhlíci a preto si kupujú politikov ,aby všetky tieto protiľudské zvrhlosti presadzovali v jednotlivých krajinách….Do akej miery to plní Fico? Kto podpíše Pandemickú dohodu?Videl niekto,ako krváca,alebo ako ho privážajú zraneného do nemocnice?

    • Tiez ma presne toto napadlo! Dnes neda verit ziadnemu politikovi!!! Nehovoriac o tych, ktori schvalili Agendu 2030, nadalej podporuju zavadzaca green dealu Šefcovica, snivajucich niekdys o tzv. jadre EU a pod.! Mozno sa ocitli, mozno sa im prebudilo svedomie, alebo mozno hraju s nami dalsiu hru na slepu babu… Vsak sa to coskoro dozvieme!

      • Áno,presne tak,politici s nami hrajú hry… a všetky ich hry sú podriadené plneniu cieľov, ktoré im zadali ich zákulisní páni.Dokiaľ im budú zblbnutí ľudia veriť,dovtedy sa im bude dariť…

      • Objektívne

        Nikdy nebude prezradené to, o čo v skutočnosti ide a to ani na alternatíve. Mnohí až tesne pred záverečnou pochopia, že obidve strany úmyselne klamali.

    • Fico šiel hneď do perfektného kotúľa cez lavičku a ľudia nevideli či je postrelený. Z operácie žiadne zábery zverejnené nie sú.

      • Tandém Fico Orbán! Protivojnová liga na Ukrajine!Ten kotúľ bol ozaj Specnaz.

        Pokus o prekonanie Ficových 1000 klikov
        https://www.mojevideo.sk/video/18c9d/pokus_o_prekonanie_ficovych_1000_klikov.html

        Ruské kliky /bez rúk/
        https://www.mojevideo.sk/video/18c8c/ruske_kliky.html

        • 😀 Žiaden človek na svete nespraví naraz tisíc klikov. Fico robil na videu polovičné kliky. Správny klik je dotknúť sa hrudníkom zeme a potom vystrieť ruky.

          • Neviem ale myslím, že rekord okolo 1500 klikov… lenže akých – takých že zdvih tela je tak 10 CM a to podľa mňa nie je ono.
            Ináč ja viem urobiť kliky len na palcoch rúk takže sa celkovo dotýkam zeme len dvomi prstami – ak sa teda palec dá počítať do prstov
            Palce už viem volne ohnúť do pravého uhla (vyvrátiť dozadu).
            Kedysi som sa sám nasilu odnaúčal od fajčenia – dostal som absták – chuť na cigaretu…tak teda hneď sám sebe za trest 100 alebo 200 klikov (normálne dlaňami na zem)!… až ma prešla chuť na cígo ..inak by som sa tej závislosti nezbavil…nemal som na to vôlu.
            Išlo o zdravie..- cigarety a šport boli pre telo horšia kombinácia ako len cigarety bez športu.

          • Do cigariet vraj dávajú drogy. Absťák trvá niekoľko mesiacov, potom zmizne. Ja som ho zajedol. Robíš kliky aj na pästiach? Aby si si pri bombe nepolámal ruku.

          • Miroslav Čižmár

            Achnaton dáva bomby palcami ako majster kung-fu.

          • 🙂 Bojové umenia sú pre obecenstvo, nie na obranu.

          • Rumcajz, áno, teraz už len na pästiach. Ale lepšie ako kliky je zostať dlhšie na pästiach a snažiť sa uvoľniť telo keď už dochádza šťava. Krútiť sa ako had – hľadať tie miesta kde začínajú kŕče a silnejším a rýchlejším dýchaním sa prekysličiť aby v tele nevznikali spazmy.
            Treba to nepreháňať a čas na pästiach predlžovať postupne aby sa človek vedel udržať v komforte.
            Cca pred 8 rokmi som zažíval peklo keď som musel (hankami) zostať v kliku ale keď vidím sa vedome na nasilu bolesti vzdialil tak som pozoroval ako sa nenavyšuje ale už len akoby v kruhu pulzuje a to bola úľava..i keď v bolesti, že už to viac bolieť nebude. Teraz sa už opriem aj na jednej na ruke a vydržím nejaký čas v kľude. Toto cvičenie je z ruskej „Systemy“ na spevnenie rúk aj tela.
            Úder päsťou sa dá viesť povrchovo, do hĺbky alebo cez celé telo. Pri údere sa používa váha celej ruky ani baranidla od paže plus celá energia pustenaá cez telo od chodiel.
            V podstate sa jedná o švih kladivom – ruka udiera a celé telo je uvoľnené.
            Toto je iba v systeme. Preto treba mať spevnené ruky aby nedošlo pri údere k zraneniu. MIKCHAIL RYABKO, VADIM STAROV a iní sú zakladatelia, ktorí chodia vyučovať Systemu úplne po celom svete.

          • Si myslím že cvičenie má byť tak akurát. Ani ľahké, ani si ublížiť. Systemu na niečo používaš? Pripadá mi ako blbosť.

          • Systema je omnoho viac ako kopanie a mlátenie do druhého.
            Neučí žiadne techniky ale princípy.
            A nejedná sa o nejakú „životnú“ cestu, ktorou sú opradené iné, hlavne východné bojové umenia aj keď je v Systeme možné sa neustále čo učiť na všetkých troch úrovniach bytia. Poviem to inak – k Systeme musíš pristupovať ľudsky a nájdeš jej ľudský rozmer – odkaz. Ak máš nekalé a individualistické ciele tak ti Systema ukáže len tvoju malosť, úbohosť a idiotizmus, ktorý ti po čase docvakne aj keby si bol akokoľvek tupý. Je to jak s podmienkou vstupu do ríše Ducha – do Raja – Systema ak budeš sebec s ambíciami ťa jednoducho vylúči a úplne rozoberie, doslova vyvrhne ako parazita, nebudeš schopný v nej pokračovať, nič ti nebude už dávať, budeš úplne na inej frekvencii a vykašleš sa z hnevom na to…a to už navždy.
            v tej čisto fyzickej rovine – duševnej a fyzickej tak sú to cviky, ktoré by mal človek zvládnuť bez bolesti, stresu, napätia ale začať po milimetroch a vždy s dostatkom kyslíka.
            No ja to mám hlavne na to aby som si zacvičil a neublížil si a nerobil nejaké cviky, ktoré človeka akurát poškodia. Ide tu o princípy a nie techniky a to snáď vraví za všetko.
            A samozrejme, človek má mať dobrú veselú náladu jak pri cvičení doma alebo na „tréningu“.
            Keď som bol raz v Bratislave na seminári Systemy tak ruskí inštruktori, ktorí to tam viedli tak nám pri cvičení pripomínali, že nemáme sa cítiť ako na pohrebe či v aréne a chýba nám radosť na veselosť.. pretože stav kedy je človek v akomkoľvek napätí ho ochromuje celého a že je to na nás badať lebo máme príliš stuhnuté a napäté telá, ktoré sú vlastne ľahko dostupným cieľom pre agresorov a že sa treba uvoľniť ale uvoľniť úplne ako celý človek – tak to sme si tam každý musel siahnuť do svojho zatvdnutého srdca lebo odtiaľ pochádzajú všetky nemoci tela.
            A bolo zahanbujúce keď ma spolucvičiaci chytil za ruku a viackrát mi povedal, že mám v sebe veľa napätia a aby som sa uvoľnil.
            Trvalo to dlho a to čo za roky v tomto zmysle nevykonal tak to som musel vnútorne vykonať za 5 minút – zbaviť sa napätia aby som vôbec mohol začať cvičiť a začať chápať princípy pohybov tela a úplne vedome sa v nich pohybovať.
            Mne proste sadlo to otvorené okno cez ktoré sa dá vidieť človek aký naozaj je. Tu nemyslím len iných ale hlavne seba pretože všetko čo nás systém učí aby sme sa snažili kvôli dosiahnutiu nejakého úspechu je nám len na škodu – všetko to nezmyselné súťaženie pre ego.
            Niesom nejaký prebornik ale rád si staršie unavené telo rozhýbem prostredníctvom cvikov Systemy.
            V podstate je jedno koľko kto má rokov, Systema je pre každého no treba cvičiť vedome s dostatkom kyslíka a nikam sa nehnať.
            Prepáč za litánie ale inak to nešlo.

          • Systema je lepšie ako nerobiť nič. Nepoužiteľné na boj je signalizácia, prekláňanie sa, údery na hrudník, boj rukami proti nožu…

          • Pozri si efektívne údery, knokauty: https://www.youtube.com/watch?v=31MNa_EthAs

            Amatéri majú snahu udierať človeka v bezvedomí. Zachraňuje ich rozhodca. Na ulici je človek mŕtvy.

          • No to sú tvrdé údery, ktoré však nejdú do hĺbky tela a napriek tomu, že sú povrchové tak stačia na úplne vyradenie protivníka pretože dopadajú na citlivé miesta.
            Ešte som v Systeme nevidel aby ktokoľvek nový +nováčik) hneď nezložil na zem keď dostal úder na prsia či na solar od kohokoľvek kto úder systemy ovláda. Jedná sa o úplne iný úder než pri boxe či MMA, energia ruky ide do hĺbky cez celé telo telo – napríklad úder vedený mierne zhora pod kľúčnu kosť na prsný sval prejde celým telom až ho protivník silno zaciti až obličkách alebo v panvovej oblasti. Tá energia úderu ide najprv zo zeme do chodidiel cez celé telo až do ruky, ktorá je úplne voľná – v podstate všetky svaly sú pri údere uvoľnené a nie stiahnuté či v kŕči (ako u všetkých úderov všetkých štýlov) a ruka je zovretá len tak aby v nej mohla ostať uveznená mucha ale musí v nej trocha pohybovať aprežiť.
            Ďalšou podmienkou je naučiť sa mať „tekuté“ telo, ktoré dokáže prijať úder a nikdy nieje v stave napätia, zaťaťia, svaly nesmú byť stiahnuté pri prijímaní úderu a ani pri boji, musia byť uvoľnené ale len zľahka max na cca 10 percent stiahnuté – akoby stave pripravenosti. Ďalšia vec je naučiť sa okamžite predýchať akýkoľvek úder, zostať pri vedomí a to sa týka hlavne úderov pri cvičení Systemy pretože pôsobia ako keď baranidlo letí a dopadne na určené miesto aby prešlo prekážkou. Keď som pravidelne chodil na cvičenia tak som videl ako veľkosť a svalová hmota alebo skúsenosti z iných bojových umení nehrajú skoro žiadnu rolu.. takí borci tam boli hneď konfrontovaní s realitou – skoro nič nevydržali a stále nemohli popadnúť dych po úderoch, zvijali sa na zemi bez kyslíka…
            Systema má mnoho odnoží a je to závislé od jednotlivých povedzme učiteľov, ktorí ju každý zdokonalil svojim spôsobom. Väčšina bojových umení sú na ulici nepoužiteľné. Skúsenosti z boxu, MMA a pod sú naozaj dobré ale niesú až tak prekážkou pre toho kto sa vie aspoň trocha normálne brániť ale to vyžaduje aby človek mal normálny prístup k ľuďom a nie taký ako nejakí
            fanatickí bitkári či opičiaci v oktagone. Vadim Starov vyučuje Systemu Specnaz a tiež Systemu bezkontaktného boja pričom predvádza neuveriteľné veci, povedal by som že až neviem či to ako vyvoláva a používa zmeny energetických polí v blízkosti alebo v biopoli samotnýh protivníkov – že či to nieje už zahrávanie si s energiami.
            Ale zasa čo stále počujem a čítam od Ruských vedcov, liečiteľov s pod. tak ak má človek naozaj len čistý úmysel tak je to v poriadku a nenapája sa ovládaním energií na neznáme a nebezpečné vplyvy. Jednoducho neviem aj keď by vsom to mal vedieť… ale čo predvádza je sila.
            Systema je komplexná pre využitie v každej situácii ale človek musí byť trpezlivý a pokorný a ustáť nárazy na svoje ego keď zistí, že keď vyhadzuje krčmy tak je niekto..a keď príde k tým rusom na semináre tak keď mu inštruktor povie: normálne ma udri, žiadny ohľad..tak za sekundu nevie kde je sever.
            Chce to čas a hlavne nemať v hlave a srdci žiadne nekalé dôvody prečo si Systemu osvojiť.

  7. Ziadne nahody neexistuju, bola to cielena a dobre premyslena depopulacia farmamafie ovladanej satanskymi psychopatmi, a to najhorsie je zrejme len pred nami, bodaj by som sa mylil…
    https://necenzurovanapravda.cz/2024/05/studie-sarzi-urcenych-pro-eu-kontaminace-dna-v-takzvane-covid-vakcine-pfizer-prekracuje-povoleny-limit-az-354krat/ !

    • Israismael

      Niet sa čo čudovať, že sa dejú na Slovensku také veci ako sa dejú ,keď sa všetko radikalizuje ..Ako si mohol dovoliť niečo také špinavý ,odporný ,hnusný raper na koncerte,tak ako to vidieť na videu,na ktoré dam link ? …veď už dávno mala zasahovať NAKA …
      https://m.youtube.com/watch?v=iCvHeu2PQGM&pp=ygUcTHVib3MgYmxhaGEgcHJhdmR1IG5lbmFiaWp1IA%3D%3D

      • …nie je mu dobre rozumieť – buď mám zlý reprák na fóne alebo neviem ale zdá sa mi, že kričí niečo ako že každému Neokonovi treba ustreliť palicu…. alebo niečo v tom zmysle…. neviem …nejak mi blbne zvuk..

        • Israismael

          Achnaton …On si rapuje takto : Fico je k*k*t ….a mladí ľudia či luza mu odpovedá úplne stejne .. Ono to počuť úplne zreteľne v tom krátkom šote …Neviem čo je to za koncert a ani kto je ten raper..Ale ide o to, že takto sa seje nenávisť ..

          • Sú to prepojené nádoby – to všetko čo mladých výchováva a to čo doma nedostanú ako vzory a tiež to čo doma nedostanú ako niečo cez čo nejde vlak.
            Potom sú už v domnení, že to je tá normálna úroveň na ktorej život na Zemi frčí. Potom každého pošlú do p.ce a o každom povedia, že je ko.ot a je jedno či im chce dobre alebo zle.
            Nanič je že takáto falošne sebavedomá časť arogantných mladých ľudí odvšadiaľ vytláča všetky skupiny mladých ľudí, ktorí takí niesu – veď kto by v nimi chcel byť v styku.
            Inak ak by bol koncert opačného tábora a všetci by kričali Čaputová je p.ca tak by sa mi tam tiež nechcelo byť aj keď by to bola o nej pravda. Ľudia síce trpia pod tyraniou ale ak im dáš voľnosť tak je to zasa len o ich divokosti a nič dobré z toho nevzíde.

  8. Členové NATO vážně uvažují o vyslání vojáků na Ukrajin

    https://aktax.cz/clenove-nato-vazne-uvazuji-o-vyslani-vojaku-na-ukrajinu/

  9. Cenzurováno – Studie, která ukazuje ohromující 17 milionů úmrtí po zavedení vakcíny Covid..:

    https://expose-news.com/2023/12/08/censored-the-study-that-shows-a-staggering-17-million-deaths-after-covid-vaccine-rollout/

  10. K téme: Manažment končiacej prezidentky – Čapútovej a novo-zvoleného prezidenta – Pelegríniho k avízovanému tzv. Okrúhlemu stolu predsedov parlamentných strán dňa 21.5.2024 – akože – k Národnému Zmiereniu.

    Dávam nižšie v prílohe – vysoko racionálno-duchovný a zároveň – nadčasový – Odkaz Karla Čapka k myšlienke: „Človek a jeho (NE)schopnosť k vlastnej mentálno-duchovnej transformácii“.

    P.S: Prosím – BUĎME BDELÍ – a nenechajme sa znovu a znovu oyebať Satanom (v SK- v podaní – hlavne – Progresívcov) s tým, že – HURÁ! – poďme – VŠETCI SPOLOČNE – po atentáte na R.F. vytvárať –„ Celosvetový Mier!“- (v SK, UA, Gaza..)

    Cui bono – pred Eurovoľbami?!

    https://uploads.disquscdn.com/images/09286218bb68e348c8bb162e1d281c5df5249021d9b195789da2a110cdd7f0e0.jpg

    Pointa môjho dnešného komentu – hlavne Karel Čapek!

    Vďaka za porozumenie!

    • A ešte – aby to nebolo len – nadčasové od K.Čapka, ale i – „časové“, tak si dovolím sem k danej téme dohodiť rozhovor podpredsedu vlády T.T. s Mimi, kde vecne vysvetľuje okolnosti, čo sa týka – „spoločnej komunikácii“ – s opozíciou..

      https://www.youtube.com/watch?v=YjXyNH-kH-w&t=8s

      Vďaka!

    • Teraz si sypú popol na hlavu aj dosluhujúca p. prezidentka. Zmierenie s podmienkami? 100 dní odklad a načo? Odklad schválenia zákona o RTVS, prečo to chce Matovičove olano? Čert nikdy nespí ako sa hovorí.

Pridajte komentár

*